PRIMARUL TÂRGOVIȘTEI ANUNȚĂ DESCHIDEREA RESTAURANTELOR ȘI A SĂLILOR DE SPECTACOLE. VEZI ÎN CE CONDIȚII!

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL TÂRGOVIȘTEI ANUNȚĂ DESCHIDEREA RESTAURANTELOR ȘI A SĂLILOR DE SPECTACOLE. VEZI ÎN CE CONDIȚII!

“Municipiul Târgoviște înregistrează o rată de incidență COVID de 2,96/1000, cea mai scăzută din ultimele 30 de zile!

Prin urmare, ținând cont de faptul că ultima Hotărâre a CJSU Dâmbovița privind constatarea încadrării în limitele incidenței cumulate la 14 zile, a fost emisă în data de 31.03.2021, dacă tendința se menține și rata de incidență nu crește, începând de miercuri, 14.04.2021, se vor redeschide la interior instituțiile de spectacole, restaurantele și cafenelele, în limita a 30% din capacitate.

Acest lucru va permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6,00-22,00.

Totodată, va fi permisă desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole și/sau concerte, cu participarea publicului în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului.

Foarte importantă este tendința de scădere constantă a numarului de infectări.

Sănătate!” a anunțat Daniel Cristina Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Astăzi, 11 aprilie 2021, rata de incidență a înregistrat o nouă scădere în Târgoviște și a ajuns la 2,63 cazuri la mia de locuitori.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.