PRIMARUL DIN ȘELARU, MESAJ MOBILIZATOR PENTRU LOCALNICI

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN ȘELARU, MESAJ MOBILIZATOR PENTRU LOCALNICI

“Încă de la preluarea mandatului, Administrația Locală a comunei Șelaru și-a propus dezvoltarea și înfrumusețarea comunei. În acest moment, comuna Șelaru este un adevărat șantier. Se lucrează pe drumurile județene 503 și 611, sunt lucrări pe drumurile comunale, lucrări la Grădinița din satul Șelaru, la Grădinița din satul Fierbinți și lucrări de reparații și întreținere la instituțiile publice.

Ținând cont de faptul că Sărbătorile Pascale se apropie, și că avem nevoie mai mult decât oricând de credință, dragoste și curățenie sufletească, ne dorim ca fiecare dintre noi să ne pregătim atât casele, gospodăriile, cât și sufeletele pentru a întâmpina Sărbătoarea Învierii Domnului, de aceea facem apel la dumneavoastră, locuitorii comunei Șelaru, ca împreună cu autoritățile locale să participăm la amenajarea și curățarea spațiilor din fața proprietăților dumneavoastră. Prin implicarea noastră, a tuturor, vom avea comuna pe care cu toții o dorim. Mulțumim anticipat! “ este mesajul primarului Gheroghiță Matei pentru locuitorii comunei Șelaru

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.