PRIMARUL DIN PRODULEȘTI A DECLARAT “RĂZBOI” CELOR CARE ARUNCĂ GUNOAIELE LA VOIA ÎNTÂMPLĂRII! UN BĂRBAT DIN COMUNĂ, PRINS ÎN FLAGRANT, A RĂMAS FĂRĂ CĂRUȚĂ ȘI ARE DE PLĂTIT O AMENDĂ USTORĂTOARE-VIDEO!

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN PRODULEȘTI A DECLARAT “RĂZBOI” CELOR CARE ARUNCĂ GUNOAIELE LA VOIA ÎNTÂMPLĂRII! UN BĂRBAT DIN COMUNĂ, PRINS ÎN FLAGRANT, A RĂMAS FĂRĂ CĂRUȚĂ ȘI ARE DE PLĂTIT O AMENDĂ USTORĂTOARE-VIDEO!

Cei care aruncă gunoaiele în natură nu mai riscă doar amendă, ci pot să rămână inclusiv fără maşină sau fără utilajele pe care le folosesc. Asta pentru că nu de mult timp s-a schimbat legea, iar comisarii Gărzii de Mediu au dreptul să ia măsuri dure. George Georgescu, primarul comunei Produlești a făcut de nenumărate ori apel la cetățeni pentru a menține comuna curată și le-a solicitat să nu mai arunce gunoaie în spații neamenajate. Nu toți respectă aceste reguli, însă nu scapă nesancționați. Este cazul și unui bărbat din Produlești care a fost prins marți, chiar de către primar,  aruncând gunoi pe camp. Edilul a solicitat comisarilor de la Garda de Mediu prezența în zonă pentru a lua măsurile ce se impun. Astfel, bărbatul s-a ales cu căruța confiscată și are de plătit o amendă de 30.000 de lei. Edilul face apel în continuare la toți localnicii să nu mai arunce gunoiul pe unde apucă pentru a se evita astfel de situații, dar mai ales pentru a menține comuna curată și pentru a proteja mediul înconjurător.  

“Acest cetățean, Vișan Ilie  (Dolănescu), a fost surprins în data de 25.05.2021, aruncând gunoaie pe raza comunei Produlești, fapt pentru care a fost amendat de către inspectorii Gărzii Naționale de Mediu, cu suma de 30.000 lei și i-a fost confiscată căruța. Aşadar, pe această cale, vreau să vă reamintesc, oricine va fi descoperit că aruncă în spații neautorizate deșeuri de orice fel, pe raza comunei Produlești, va fi sancţionat cu amendă și confiscarea mijlocului de transport, conform legislaţiei în vigoare. Vă rugăm să păstrați curăţenia comunei şi pe cât posibil să întrețineți spațiile verzi din apropierea locuințelor dumneavoastră! Vă mulțumim!” a anunțat George Georgescu, primarul comunei Produlești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.