PRIMARUL DIN MOROENI A INAUGURAT O NOUĂ INVESTIȚIE – PODUL PESTE RÂUL IALOMIȚA, DIN ZONA GLAVA

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN MOROENI A INAUGURAT O NOUĂ INVESTIȚIE – PODUL PESTE RÂUL IALOMIȚA, DIN ZONA GLAVA

Mihai Laurențiu Moraru, primarul comunei Moroeni a inaugurat astăzi o nouă investiție finalizată. Este vorba despre podul peste râul Ialomița, din zona Glava. La eveniment au participat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Cristian Avanu – administrator public al județului Dâmbovița și primari din locaitățile învecinate.

“ Acest pod peste răul Ialomița, cu o valoare de aproximativ 2 milioane de lei, este încă un obiectiv finalizat în termenul stabilit. Este unul din cele trei obicetive realizate prin Ministerul Dezvoltării, prin programul PNDL II. Mai avem o școală la care lucrăm în aceste momente și sperăm ca în maximul doi ani, să putem inaugura și această investiție. “ a declarat Mihai Laurențiu Moraru, primarul comunei Moroeni.

Președintele Conisliului Județean s-a arătat mulțumit de calitatea lucrărilor de la aceasta investiție.

“Încă o investiție finalizată în Dâmboviţa: podul peste Ialomița din zona Glava a fost dat, astăzi, în folosință. Investiția, în valoare de peste 1.900.000 de lei, era neapărat necesară pentru locuitorii din zonă. Alături de vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și primarul comunei Moroeni, Laurențiu Moraru, am constatat calitatea bună a lucrărilor și suntem convinși că noul pod va ușura foarte mult condițiile de trafic din comună.
De asemenea, am ținut să-i asigur pe locuitorii din Moroeni că administrația locală va beneficia de tot sprijinul Consiliului Judeţean Dâmboviţa” a declarat Corneliu Ștefan președintele Consișiului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 23-27 OCTOMBRIE

ECHIPA “GLORIA BUCȘANI” A CÂȘTIGAT PRIMA EDIȚIE A “CUPEI TOAMNEI LA FOTBAL”

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

MANAGEMENTUL DE SUCCES DE LA PARCUL INDUSTRIAL MORENI, PREMIAT LA TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

MOROENI! TREI NOI INVESTIȚII IMPORTANTE SUNT APROAPE DE FINALIZARE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.