PRIMARUL DIN LUNGULEȚU DEZMINTE ACUZAȚIILE VENITE DIN PARTEA LUI IONUȚ LĂSCAIE! GEORGE DUȚU, DESPRE FOSTUL CONTRACANDIDAT: ” HOȚUL STRIGĂ HOȚII!”

Prima pagină » Actualitate » PRIMARUL DIN LUNGULEȚU DEZMINTE ACUZAȚIILE VENITE DIN PARTEA LUI IONUȚ LĂSCAIE! GEORGE DUȚU, DESPRE FOSTUL CONTRACANDIDAT: ” HOȚUL STRIGĂ HOȚII!”

DREPT LA REPLICĂ ÎN LEGĂTURĂ CU SUSȚINERILE DIN PRESĂ ALE DOMNULUI LĂSCAIE IONUȚ

“Subsemnatul, Duțu George, în calitate de Primar al Comunei Lungulețu, înțeleg să răspund tuturor acuzațiilor nefondate ale domnului Lăscaie Ionuț de următoarea manieră.

 Aberațiile domnului Lăscaie pot fi demontate în orice moment, în acest sens existând și  documente legale care atestă realitatea. Vă învederez faptul că am un consilier personal din Târgoviște, care este prezent zilnic în cadrul Primăriei Lungulețu, bugetul a fost adoptat în mod legal în urmă cu o săptamână, iar consilierul local despre care face vorbire a depus jurământul conform normelor legale în vigoare. Imaginația acestui cetățean este debordantă atunci când se referă la autoturismele familiei mele, fiindu-mi reproșat faptul că am numere preferențiale cu inițialele numelui soției mele, prin inventarea unor asocieri între mine și unii oameni politici.

 Din nefericire pentru acest cetățean al Comunei Lungulețu, șocul pierderii alegerilor locale la o diferență de scor considerabilă și dezonorantă atât pentru el cât și pentru PSD, a lăsat urme adânci, respectiv frustrările unui candidat care nu știe să lupte și cu atât mai puțin să piardă o competiție electorală cu demnitate. Deși a obținut o funcție de consilier local, dl Lascaie nu ne-a onorat cu prezența sau cu vasta experiență în managementul administrativ în domeniul public, astfel încât să aducă un aport la binele comunității, preferând resturile lăsate de PSD la nivel județean, respectiv funcția de consilier județean, întrucât a fost sancționat de către partid cu pierderea culturii Dâmbovițene.

Vechea zicală “hoțul strigă hoții” se aplică și în acest caz, dl Lascaie încercând să împiedice dezvoltarea comunității noastre prin interpușii dânsului în Consiliul Local/consilieri locali PSD, care fără vreo justificare morală sau legală, se opun oricărui proiect privind dezvoltarea comunei noastre.
Dl consilier județean uită de așa-zisul Centru Medical fantomă din cadrul gradiniței Lungulețu, care nici după 9 ani de la încheierea contractului de concesiune nu este funcțional întrucât nu s-a efectuat nicio lucrarea de amenajare sau dotare a acestui centru cu echipamente medicale, astfel că îmi pun întrebarea, ce ascunde acesta afacere fantomă?
De asemenea, construcția unei stații Peco fără toate autorizațiile și avizele legale, pune la îndoială corectitudinea unui pretins om politic de tristă amintire în propriul partid, băgător în seamă la diverse evenimente și plantă decorativaă în pozele de partid.
Supărarea dlui Lăscaie este cu atât mai mare de când am luat hotărârea de a muta târgul săptămânal de duminică, de pe proprietatea acestuia, pe terenul aparținând comunității locale, astfel că, taxele acestui târg să fie venit la bugetul local și nu bani personali ai acestui cetățean, care nu oferă nicio condiție comercianților, ba mai mult, în prezent, îi pune în pericol prin lucrările de escavare la stația Peco pe care o înființează.
În final, vă aduc la cunostință, că toate proiectele demarate până la acest moment au fost primite cu bucurie și mai ales cu susținere din partea cetățenilor Comunei Lungulețu, față de care mi-am luat angajamentul să recuperăm pe cât posibil ceea ce nu s-a realizat îin ultimii 20 de ani. Deși sunt inevitabile aceste mici neplăceri cauzate de un pierzător căzut în dizgrație în propria localitate și refuzat categoric de cetățeni, vă asigur de faptul că dezvoltarea localității noastre continuă, suportul meu fiind susținerea cetățenilor mei pe care îi respect și pe care îi asigur de toată disponibilitatea mea în rezolvarea problemelor locale.” a scris George Duțu, primarul comunei Lungulețu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA MOROENI ORGANIZEAZĂ O NOUĂ EDIȚIE A FESTIVALULUI COLINDELOR! INVITAT SPECIAL : FUEGO!

TÂRGOVIȘTEA ÎMBRACĂ HAINE DE SĂRBĂTOARE! PE 3 DECEMBRIE SE APRINDE ILUMINATUL FESTIV, IAR MOȘUL VA AJUNGE ÎN ORAȘ PE 15 DECEMBRIE

INCENDIU DEVASTATOR LA UN SERVICE AUTO DIN IONEȘTI! AU ARS 7 MAȘINI!

INVESTIȚII NOI ÎN GĂEȘTI! PRIMARUL GRIGORE GHEORGHE A MAI SEMNAT UN CONTRACT ÎN VALOARE DE 7,3 MILIOANE DE LEI!

CONDUCEREA PSD DÂMBOVIȚA, ÎNTÂLNIRE CU ACTIVUL DE PARTID DIN ORGANIZAȚIA PSD TÂRGOVIȘTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.