PRIMARUL DIN LUCIENI DEMONTEAZĂ FUMIGENELE ELECTORALE ALE CONTRACANDIDATULUI SĂU! MARIUS TIȚA: ” NU A EXISTAT ȘI NU VA EXISTA NICIODATĂ UN PROIECT PENTRU GROAPĂ DE GUNOI LA LUCIENI!”

Prima pagină » Actualitate » PRIMARUL DIN LUCIENI DEMONTEAZĂ FUMIGENELE ELECTORALE ALE CONTRACANDIDATULUI SĂU! MARIUS TIȚA: ” NU A EXISTAT ȘI NU VA EXISTA NICIODATĂ UN PROIECT PENTRU GROAPĂ DE GUNOI LA LUCIENI!”

Marius Tița, primarul comunei Lucieni, ia atitudine fată de fumigenele electorale aruncare în spațiul public de contracandidatul său, conform cărora la Lucieni s-ar amenaja o groapă de gunoi.

“În calitate de primar al comunei Lucieni și candidat pentru această funcție, mă văd obligat să aduc la cunoștința opiniei publice modul grav și periculos în care contracandidații mei și susținătorii lor, se comportă în această campanie electorală. Încă de la debutul campaniei electorale, contracandidații mei, au avut un comportament nepotrivit și au lansat permanent atacuri murdare, la adresa mea și a familiei mele, recurgând la tactici murdare, insinuând fapte care nu au nici o bază reală, încercând să-mi submineze credibilitatea. Dezinformarea și campaniile electorale bazate pe ură sunt periculoase pentru democrația și sănătatea publică, generând o atmosferă de tensiune și conflict care poate avea consecințe grave asupra relațiilor între oameni și asupra comunității.
Locuitorii comunei Lucieni sunt sătui de răutatea luptei pentru voturi și cred că vor un primar cu intenții pozitive, care să promoveze programe clare și proiecte de viitor.
Este important să verificăm informațiile și să fim atenți ca sursa informațiilor să fie una credibilă, transparentă, și nu una cu identitate ascunsă așa cum din păcate se practică în ultima perioadă, și aici fac referire la așa zisa GROAPĂ DE GUNOI, o groapă pentru care nu a existat și nu v-a exista niciodată vreun proiect.Să ne aducem aminte de campania electorală din 2020, unde s-a folosit aceeași minciună precum că fac groapă de gunoi și iată că suntem în anul 2024 și nu am făcut nici o groapă de gunoi.
Vă spun cu toată responsabilitatea ca nu am dezbătut niciodată un proiect care să facă obiectul înființării unei gropi de gunoi pe raza comunei noastre și fac apel către toți locuitorii comunei să ceară documente celor care susțin acest lucru, în care să scrie ca înființăm acea groapă de gunoi unde vom depozita gunoiul din tot județul și vă spun eu ca nu au ce să vă arate.
În speranța că m-am făcut înțeles, vă atașez hotărârea consiliului local unde se face referire strict la Șotânga.” a declarat Marius Tița, primarul comunei Lucieni

CMF 21240002

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

ACCIDENT GRAV LA ȘELARU! DOI COPII ȘI DOI ADULȚI AU AJUNS LA SPITAL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.