PRIMARUL DIN GĂEȘTI VREA MAJORAREA AMENZILOR PENTRU CEI CARE ARUNCĂ GUNOIUL ÎN LOCURI NEAMENAJATE

Prima pagină » Actualitate » PRIMARUL DIN GĂEȘTI VREA MAJORAREA AMENZILOR PENTRU CEI CARE ARUNCĂ GUNOIUL ÎN LOCURI NEAMENAJATE

“Dragi găeșteni, după cum ați observat, de 2 luni desfasurăm o amplă acțiune de curățenie. Au fost ridicate sute de camioane și remorci de tractor cu gunoaie din zonele sensibile ale orașului: CIA, balastieră, calea ferată, fosta regie a tutunului, canalul de la Arsuri și altele.

De asemenea de 2 săptămâni luăm de la gospodării crengile din livezi, coardele de vie, butașii de la trandafiri. Toate acestea din dorința de a avea un oraș cât mai curat. Efortul financiar nu este de neglijat.

Am cerut poliției locale să- și intensifice activitatea pentru depistarea celor care aruncă gunoaiele și astăzi într-o acțiune comună cu Garda de Mediu Dâmbovița a fost surprins un cetățean care descărca pe câmp dintr-o mașină gunoi menajer, sticle de plastic și alte materiale.

Garda de mediu a aplicat o amendă de 30.000 lei și a confiscat mașina.

Fac apel la dumneavoastră, ca atunci când vedeți asemenea situații să ni le #semnalați!

Voi iniția un proiect de hotărâre pe care îl voi prezenta Consiliului Local de majorare a amenzilor pe mediu!”a anunțat Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.