PRIMARUL DIN GĂEȘTI VREA MAJORAREA AMENZILOR PENTRU CEI CARE ARUNCĂ GUNOIUL ÎN LOCURI NEAMENAJATE

“Dragi găeșteni, după cum ați observat, de 2 luni desfasurăm o amplă acțiune de curățenie. Au fost ridicate sute de camioane și remorci de tractor cu gunoaie din zonele sensibile ale orașului: CIA, balastieră, calea ferată, fosta regie a tutunului, canalul de la Arsuri și altele.

De asemenea de 2 săptămâni luăm de la gospodării crengile din livezi, coardele de vie, butașii de la trandafiri. Toate acestea din dorința de a avea un oraș cât mai curat. Efortul financiar nu este de neglijat.

Am cerut poliției locale să- și intensifice activitatea pentru depistarea celor care aruncă gunoaiele și astăzi într-o acțiune comună cu Garda de Mediu Dâmbovița a fost surprins un cetățean care descărca pe câmp dintr-o mașină gunoi menajer, sticle de plastic și alte materiale.

Garda de mediu a aplicat o amendă de 30.000 lei și a confiscat mașina.

Fac apel la dumneavoastră, ca atunci când vedeți asemenea situații să ni le #semnalați!

Voi iniția un proiect de hotărâre pe care îl voi prezenta Consiliului Local de majorare a amenzilor pe mediu!”a anunțat Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

MASCAȚII AU „SPART” O PETERECERE ÎNTR-UN LOCAL DIN GHEBOAIA

La data de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Dâmbovița s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, pe raza localității Gheboaia, se desfășoară un eveniment privat.Au fost identificate 14 persoane, in incinta unei societăți comerciale, care participau la o petrecere.Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă in valoare de 10.000 de lei, iar celelalte persoane cu amenda, in cuantum de 2.500 de lei,

Citeste in continuare »

CSM TÂRGOVIȘTE, CAMPIOANA ROMÂNIEI LA VOLEI FEMININ

CSM Târgovişte este campioana României la volei feminie! Echipa din Târgoviște  a cucerit primul său titlu de campioană naţională la volei feminin, după ce a învins CSM Volei Alba Blaj, cu 3-0 (25-15, 25-15, 25-19), sâmbătă, pe teren propriu în al doilea turneu al Grupei 1-4 a Diviziei A1.“A fost ziua în care CSM Târgoviște și-a învins principala adversară în lupta pentru titlu, și-a învins temerile, și-a depășit complexele și

Citeste in continuare »

MESAJ CUTREMURĂTOR AL UNEI PACIENTE COVID, INTERNATĂ ÎN SPITALUL DIN PUCIOASA: “MEDICII SUNT ÎNTR-UN RAZBOI CU INVIZIBILUL, VĂD DOAR CHIN, MOARTE, DURERE ȘI PANICĂ!”

“Simt că-mi crapă inima in mine de durere!….Am lucrat in spitale si azile si la domiciliul bolnavilor ani de zile în Italia…am tinut de mana muribunzi si le am aliniat durerile până au închis ochii…de multe ori le doream eu moartea sa nu se mai chinuie in lupta cu boli in faze terminale!….Acum sunt in spital in Romania…rapusa de un virus nenorocit …un virus invizibil si perfid…care te ia fără

Citeste in continuare »

ACCIDENT CU O VICTIMĂ ÎN TÂRGOVIȘTE! UNA DINTRE MAȘINI S-A RĂSTURNAT

Accident în Târgoviste, pe Calea Câmpulung! Din primele date este vorba dcespre p coliziune între 2 autoturisme. În urma impactului, o persoană a fost ranită, respectiv un bărbat, conducator auto în vârsta de 34 de ani. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat pe șosea. Politistii efectuează cercetarea la fata locului,urmând sa se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier.

Citeste in continuare »