PRIMARUL DIN GĂEȘTI VREA MAJORAREA AMENZILOR PENTRU CEI CARE ARUNCĂ GUNOIUL ÎN LOCURI NEAMENAJATE

Prima pagină » Actualitate » PRIMARUL DIN GĂEȘTI VREA MAJORAREA AMENZILOR PENTRU CEI CARE ARUNCĂ GUNOIUL ÎN LOCURI NEAMENAJATE

“Dragi găeșteni, după cum ați observat, de 2 luni desfasurăm o amplă acțiune de curățenie. Au fost ridicate sute de camioane și remorci de tractor cu gunoaie din zonele sensibile ale orașului: CIA, balastieră, calea ferată, fosta regie a tutunului, canalul de la Arsuri și altele.

De asemenea de 2 săptămâni luăm de la gospodării crengile din livezi, coardele de vie, butașii de la trandafiri. Toate acestea din dorința de a avea un oraș cât mai curat. Efortul financiar nu este de neglijat.

Am cerut poliției locale să- și intensifice activitatea pentru depistarea celor care aruncă gunoaiele și astăzi într-o acțiune comună cu Garda de Mediu Dâmbovița a fost surprins un cetățean care descărca pe câmp dintr-o mașină gunoi menajer, sticle de plastic și alte materiale.

Garda de mediu a aplicat o amendă de 30.000 lei și a confiscat mașina.

Fac apel la dumneavoastră, ca atunci când vedeți asemenea situații să ni le #semnalați!

Voi iniția un proiect de hotărâre pe care îl voi prezenta Consiliului Local de majorare a amenzilor pe mediu!”a anunțat Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMARUL DIN BUCȘANI A OFERIT FLORI, MĂRȚIȘOARE ȘI GÂNDURI BUNE DOAMNELOR ȘI DOMNIȘOARELOR DIN COMUNĂ

DÂMBOVIȚA! 28 DE ȘOFERI AU RĂMAS PIETONI ÎN TIMPUL UNEI ACȚIUNI FULGER A POLIȚIȘTILOR RUTIERI, PE DN7

SĂ-L AJUTĂM PE MARIUS SĂ MERGĂ MAI DEPARTE!

OIL DP  S.R.L., ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE GOSPODĂRIRE A APELOR

DOI ANI GREI DE CÂND IOANA ESTE PRINTRE ÎNGERI! ASTĂZI AR FI ÎMPLINIT 24 DE ANI! ÎȘI SĂRBĂTOREA ZIUA DE NAȘTERE O DATĂ LA PATRU ANI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.