PRIMARUL DIN GĂEȘTI: “INVESTIM MASIV ÎN GĂEȘTI!” PREZENTARE A PROIECTELOR LA CARE SE LUCREAZĂ ÎN ACESTE MOMENTE! VIDEO!

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN GĂEȘTI: “INVESTIM MASIV ÎN GĂEȘTI!” PREZENTARE A PROIECTELOR LA CARE SE LUCREAZĂ ÎN ACESTE MOMENTE! VIDEO!

Grigore Gheorghe, primarul orașului dâmbovițean Găești a făcut o radiografiie a proiectelor importante la care se lucrează în aceste momente. Primul proiect prezentat este reabilitarea Școlii “Șerban Cioculescu” , un proiect în valoare de 2,7 milioane de euro, din fonduri europene. Un alt proiect important prezentat este reabilitarea  Casei de cultură , unde se investesc 1,4 milioane de euro. Proiectul este realizat în proporție de 80% și va fi finalizat până la sfârșitul anului. Tot în aceste momente se lucrează la reabilitarea termică a blocurilor. Până în prezent au fost reabilitate 22 de blocuri în Găești. Încă din luna aprilie a acestui an se lucrează la construirea a două blocuri pentru tinerii din Găești. Cele mai mari investiții din Găești s-au făcut la Spitalul orășenesc. Sumele, le aflați urmărind imaginile de mai jos!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.