PRIMARUL DIN GĂEȘTI: “INVESTIM MASIV ÎN GĂEȘTI!” PREZENTARE A PROIECTELOR LA CARE SE LUCREAZĂ ÎN ACESTE MOMENTE! VIDEO!

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN GĂEȘTI: “INVESTIM MASIV ÎN GĂEȘTI!” PREZENTARE A PROIECTELOR LA CARE SE LUCREAZĂ ÎN ACESTE MOMENTE! VIDEO!

Grigore Gheorghe, primarul orașului dâmbovițean Găești a făcut o radiografiie a proiectelor importante la care se lucrează în aceste momente. Primul proiect prezentat este reabilitarea Școlii “Șerban Cioculescu” , un proiect în valoare de 2,7 milioane de euro, din fonduri europene. Un alt proiect important prezentat este reabilitarea  Casei de cultură , unde se investesc 1,4 milioane de euro. Proiectul este realizat în proporție de 80% și va fi finalizat până la sfârșitul anului. Tot în aceste momente se lucrează la reabilitarea termică a blocurilor. Până în prezent au fost reabilitate 22 de blocuri în Găești. Încă din luna aprilie a acestui an se lucrează la construirea a două blocuri pentru tinerii din Găești. Cele mai mari investiții din Găești s-au făcut la Spitalul orășenesc. Sumele, le aflați urmărind imaginile de mai jos!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 25-29 SEPTEMBRIE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.