PRIMARUL DIN DOBRA, MESAJ PENTRU CETĂȚENII CARE ARUNCĂ GUNOAIE LA ÎNTÂMPLARE

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN DOBRA, MESAJ PENTRU CETĂȚENII CARE ARUNCĂ GUNOAIE LA ÎNTÂMPLARE

“Am stat mult și m-am găndit dacă e cazul să fac această postare, însă după o nouă vizită pe teren, am considerat că dacă tac, nu fac decât să las lucrurile să mergă în continuare așa, și nu este normal din punctul meu de vedere!Am o mare nemulțumire cu atitudinea unor oameni față de ceea ce ne înconjoară!Cu toții ne dorim să realizăm lucruri mărețe în localitățile noastre ,să prosperăm, să avem condiții deosebite, care să ne ofere un trai mai bun , o relaxare în desfășurarea activităților cotidiene .Iată cum văd unii dintre noi acestea ! Chiar ne batem joc de ceea ce avem ,chiar nu ne interesează și tot timpul vedem numai interes personal și distrugem pentru a ne crea nouă înșine bine ? *Un drum comunal asfaltat cu ceva timp în urmă ,este la spatele grădinilor cetățenilor și creează un mare avantaj locuitorilor acesteia, fiind nepracticabil în anii anteriori asfaltări. Cum se poate să ari terenul tău până lângă asfalt? A arat domeniul public , a arat șanțul!!!! Nu credeam că se poate așa ceva !!!!*Un drum de exploatare pe care l-am reabilitat chiar în timpul carantinei și de care pare că nu ne interesează , pentru că observ că este distrus pentru interesul personal al unora. *Un drum care de asemenea era de neutilizat pentru mașini și utilaje mai mici, acum se intră pe el cu utilaje mari în condiții de umiditate excesivă , arat până lungă el și distrus de utilaje grele .*În plus, unii aruncă gunoaie pe unde le vine, lasă din mijloacele de transport orice nu ne e de trebuință oriunde și oricând.Cum să putem evolua ,cum să ne dezvoltăm ,cum să ne educam copiii ,cum să ne sacrificăm timp pentru a crea bunăstare și frumusețe, când noi înșine pare că ne batem joc unii de alții?Nu vreau sa vă supărați, dar vă rog să privim în jurul nostru, să ne bucurăm de ceea ce avem ,să întreținem, să nu mai aruncăm gunoaie la întâmplare și să respectăm ceea ce ne înconjoară. Mulți m-au sfătuit să trec la aplicarea de amenzi, însă am spus că deocamdată apelez la buna înțelegere. Acum vom trimite adrese pentru remedierea acestor probleme, iar dacă acestea vor continua, vom trece la aplicarea sancțiunilor! Doar împreună putem reuși!” a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.