PRIMARUL DIN DOBRA, ALĂTURI DE PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN AU VERIFICAT STAREA LUCRĂRILOR DE REABILITARE A DRUMULUI JUDEȚEAN 711, PE TRONSONUL COMUNEI

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN DOBRA, ALĂTURI DE PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN AU VERIFICAT STAREA LUCRĂRILOR DE REABILITARE A DRUMULUI JUDEȚEAN 711, PE TRONSONUL COMUNEI

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședintele Luciana Cristea, și administratorul public al județului, Cristian Avanu, au fost marți seară, în Comuna Dobra, pentru a vedea stadiul lucrărilor la DJ 711 Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca, km 16+000 – km 35+350, prevăzute în lotul III al celui mai mare proiect de infrastructură rutieră derulat de Consiliul Județean Dâmbovița din fonduri europene. Alături de delegația conisliului județean a fost și Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

“În această seară, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, alături de Luciana Cristea, vicepreședinte CJ Dâmbovița, de doamna deputat Claudia Gilia și de echipa de implementare a proiectului de reabilitare a DJ 711 Băleni-Dobra- Cojasca, au fost prezenți în comuna noastră, pentru a verifica stadiul lucrărilor dar mai ales calitatea lor. Președintele Corneliu Ștefan s-a arătat mulțumit de stadiul lucrărilor și de ritmul în care sunt efectuate. Le mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că sunt alături de comunitatea noastră!” a declarat Daniel Nica, primarul comunei Dobra, după vizita președintelui Consiliului Județean Dâmbvoița în comună.

“Se lucrează și la această oră pe la DJ 711 Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca. Acest tronson de drum face parte din lotul III al celui mai mare proiect de infrastructură rutieră derulat de Consiliul Județean Dâmbovița din fonduri europene, în valoare de peste 210 milioane de lei. Echipa de implementare a proiectului este prezentă și ea la Dobra alături de vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și primarul comunei Dobra. Ritmul este unul bun și am cerut să fie menținut până la finalul execuției. Până în prezent, s-au executat, pe lângă covorul asfaltic, mai multe podețe, dar au fost amenajate și trotuare de-a lungul unei lungimi de drum de 3 km.” a declarat Corneliu Ștefan, președintele Conisliului Județean Dâmbovița.

Lotul III are lungimea de 19,350 km, valoarea totală contractului de lucrări fiind de 41.662.323,97 lei. Ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare și modernizare a rețelei de drumuri din acest lot a fost dat la sfârșitul lunii august a anului în curs, iar, până în prezent, stadiul fizic de realizare a investiției este de aproximativ 17%.  Lotul III face parte din Proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B pe traseul limită Județ Prahova – Moreni – Gura Ocniței – Răzvad – Ulmi – Târgoviște – Comișani – Bucșani – Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești – limită Județ Ilfov”, în valoare totală de 212.845.189,34  lei.           Până în prezent, s-au executat 5 podețe de tip P2, pe sectorul Băleni -Dobra, 2 podețe tip DN 500 mm, în zona de intravilan a comunei, și tot în această zonă au fost amenjate trotuare de-a lungul unei lungimi de drum de 3 km. Reamintim faptul că investiția, finanțată din fonduri europene, presupune modernizarea traseului interjudețean (format din 4 drumuri) pe o lungime de 62,2 km.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CONSILIERII LOCALI DIN ȘELARU, CONVOCAȚI ÎN ȘEDINȚĂ ORDINARĂ ÎN DATA DE 23 MAI

VLĂDENI: A FOST INAUGURAT UN NOU LOC DE JOACĂ PENTRU COPII! CE ALTE INVESTIȚII VOR DEMARA!

SPECTACOL PENTRU COPIII DIN TITU, DE ZIUA COPILULUI

TÂRGOVIȘTE: INVESTIȚII DE 10 MILIOANE DE LEI PENTRU MODERNIZAREA ȘCOLII NR.9 DIN ORAȘ

DE ZIUA FAMILIEI, PRIMĂRIA ANINOASA A PREMIAT CUPLURILE CARE AU ÎMPLINIT 25 ȘI 50 DE ANI DE CĂSĂTORIE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.