PRIMARUL DIN DĂRMĂNEȘTI NU SE LASĂ ! A MERS LA BUCUREȘTI ȘI A CERUT BANI PENTRU DOUĂ NOI PROIECTE MĂREȚE!

Prima pagină » Actualitate » PRIMARUL DIN DĂRMĂNEȘTI NU SE LASĂ ! A MERS LA BUCUREȘTI ȘI A CERUT BANI PENTRU DOUĂ NOI PROIECTE MĂREȚE!

Deși în comuna dâmbovițeană Dărmănești sunt în derulare mai mult proiecte chiar în această perioadă, cum ar fi asfaltarea a peste 3 kilometri de străzi, construcția podului peste pârâul Provița, canalizare în Marginenii de Sus și multe altele, primarul Valentin Mihalache tinde la mai mult. Astăzi, a mers la București, la Compania Națională de Investiții, unde a depus cereri de finanțare pentru două noi proiecte: asfaltarea a încă 5 km de străzi comunale și contruirea unui nou dispansar uman in satul Mărginenii de Sus.

“Noi proiecte necesare și utile pentru comuna noastră, au fost depuse astăzi la Compania Națională de Investiții .
-Modernizare străzi și drumuri comunale.
-Dispensar uman în satul Marginenii de Sus.” este anunțul făcut pe Facebook de către Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești.

Edilul spune că la Mărginenii de Sus, actualul dispensar va fi demolat și se va construi o clădire nouă, modernă, dotată la standarde ridicate. Aceasta va conține un cabinet pentru medicul de familie, un cabinet stomatologic, o farmacie și o garsonieră pentru cazarea medicului de familie.

Dacă lucurirle vor merge bine, avizele pentru aceste proiecte ar urma să fie obținute până la sfărșitul anului, iar în primăvara anului următor lucrările ar putea demara.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE LUNI, 5 IUNIE

BABEL FAST! PROGRAMUL ZILEI DE DUMINICĂ, 4 IUNIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

TÂRGOVIȘTE! MÂINE ÎNCEPE FESTIVALUL BABEL

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.