PRIMARUL DIN DĂRMĂNEȘTI NU SE LASĂ ! A MERS LA BUCUREȘTI ȘI A CERUT BANI PENTRU DOUĂ NOI PROIECTE MĂREȚE!

Prima pagină » Actualitate » PRIMARUL DIN DĂRMĂNEȘTI NU SE LASĂ ! A MERS LA BUCUREȘTI ȘI A CERUT BANI PENTRU DOUĂ NOI PROIECTE MĂREȚE!

Deși în comuna dâmbovițeană Dărmănești sunt în derulare mai mult proiecte chiar în această perioadă, cum ar fi asfaltarea a peste 3 kilometri de străzi, construcția podului peste pârâul Provița, canalizare în Marginenii de Sus și multe altele, primarul Valentin Mihalache tinde la mai mult. Astăzi, a mers la București, la Compania Națională de Investiții, unde a depus cereri de finanțare pentru două noi proiecte: asfaltarea a încă 5 km de străzi comunale și contruirea unui nou dispansar uman in satul Mărginenii de Sus.

“Noi proiecte necesare și utile pentru comuna noastră, au fost depuse astăzi la Compania Națională de Investiții .
-Modernizare străzi și drumuri comunale.
-Dispensar uman în satul Marginenii de Sus.” este anunțul făcut pe Facebook de către Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești.

Edilul spune că la Mărginenii de Sus, actualul dispensar va fi demolat și se va construi o clădire nouă, modernă, dotată la standarde ridicate. Aceasta va conține un cabinet pentru medicul de familie, un cabinet stomatologic, o farmacie și o garsonieră pentru cazarea medicului de familie.

Dacă lucurirle vor merge bine, avizele pentru aceste proiecte ar urma să fie obținute până la sfărșitul anului, iar în primăvara anului următor lucrările ar putea demara.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DOUĂ INVESTIȚII IMPORTANTE, INAUGURATE LA BĂLENI, ÎN PREZENȚA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA – VIDEO!

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

S.C. DELTA RACOM IMPEX S.R.L., ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.