PRIMARUL DIN DĂRMĂNEŞTI A SEMNAT ÎNCĂ UN CONTRACT DIN FONDURI EUROPENE – ACCES GRATUIT LA INTERNET ÎN SPAŢIILE PUBLICE DIN COMUNĂ

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN DĂRMĂNEŞTI A SEMNAT ÎNCĂ UN CONTRACT DIN FONDURI EUROPENE – ACCES GRATUIT LA INTERNET ÎN SPAŢIILE PUBLICE DIN COMUNĂ

Primarul din comuna Dărmănești a semnat încă un contract important pentru  comună. Dărmănești va beneficia de rețea de internet gratuit  în toate spațiile publice din localitate. Investiția este relaizată în mare parte cu bani europeni. Rețeaua de internet de mare viteză va funcționa în spațiile publice din Dărmănești, dar și în cele din Mărginenii de Sus ( Olari).

“Un nou contract pe fonduri europene nerambursabile a fost semnat astăzi pentru locuitorii comunei Dărmăneşti. În perioada următoare, de acest proiect vor beneficia locuitorii din Dărmăneşti și Marginenii de Sus.” a anunţat Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmăneşti.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.