PRIMARUL DIN DĂRMĂNEŞTI A SEMNAT ÎNCĂ UN CONTRACT DIN FONDURI EUROPENE – ACCES GRATUIT LA INTERNET ÎN SPAŢIILE PUBLICE DIN COMUNĂ

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN DĂRMĂNEŞTI A SEMNAT ÎNCĂ UN CONTRACT DIN FONDURI EUROPENE – ACCES GRATUIT LA INTERNET ÎN SPAŢIILE PUBLICE DIN COMUNĂ

Primarul din comuna Dărmănești a semnat încă un contract important pentru  comună. Dărmănești va beneficia de rețea de internet gratuit  în toate spațiile publice din localitate. Investiția este relaizată în mare parte cu bani europeni. Rețeaua de internet de mare viteză va funcționa în spațiile publice din Dărmănești, dar și în cele din Mărginenii de Sus ( Olari).

“Un nou contract pe fonduri europene nerambursabile a fost semnat astăzi pentru locuitorii comunei Dărmăneşti. În perioada următoare, de acest proiect vor beneficia locuitorii din Dărmăneşti și Marginenii de Sus.” a anunţat Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmăneşti.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.