PRIMARUL DIN CRÂNGURILE, MESAJ PENTRU TOŢI ELEVII, PĂRINŢII ŞI PROFESORII DIN COMUNĂ

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN CRÂNGURILE, MESAJ PENTRU TOŢI ELEVII, PĂRINŢII ŞI PROFESORII DIN COMUNĂ

“Prima zi de școală! Emoții pentru cei care călcați pentru prima dată într-o sală de clasă, bucuria revederii pentru cei care v-ați întors din vacanță.
Din păcate, începerea anului școlar este umbrită de această pandemie care vă răpește puțin din cele mai frumoase clipe ale copilăriei.
Trebuie doar să fiți atenți la ceea ce vă spun părinții, învățătorii și profesorii voștri și vom trece cu bine peste această încercare. Vă urez, dragi copii, să aveți un an cât mai liniștit! Să fiți cuminți și să vă dați toată silința la școală, chiar dacă o parte dintre voi veți învăța on-line de acasă.
Cât despre părinți și bunici, îi asigur că vom face tot ce omenește este posibil ca școala sa fie un mediu cât mai sigur și mai sănătos pentru copiii și nepoții lor. Cadrelor didactice le spun că sunt alături de ele și știu că le va fi foarte greu pentru că au o responsabilitate uriașă. Sunt convins însă că vor face față cu brio tuturor provocărilor.
Urez tuturor un an școlar liniștit, plin de bucurii, realizări și, cel mai important, să ne vedem sănătoși!” a scris pe Fcabeook, Costin Barbu, primarul comunei Crângurile

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GĂEȘTI: TREI BLOCURI ANL VOR FI DATE ÎN FOLOSINȚĂ ANUL ACESTA

ȘCOLILE DIN CRÂNGURILE VOR FI DOTATE CU ECHIPAMENTE IT DE ULTIMĂ GENERAȚIE ȘI MOBILIER NOU!

PRIMĂRIA MORTENI ORGANIZEAZĂ UN SPECTACOL EXTRAODINAR , DE ZIUA FEMEII!

PRIMARUL VLĂDUȚ NICULAE ORGANIZEAZĂ BALUL MĂRȚIȘORULUI LA ANINOASA, PENTRU DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ

PRIMARUL DIN PRODULEȘTI INVITĂ TOATE DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ LA BALUL MĂRȚIȘORULUI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.