PRIMARUL DIN BUTIMANU ÎI ROAGĂ PE MOTOCILIȘTII DIN COMUNĂ SĂ EVITE TURAREA EXCESIVĂ A MOTOARELOR PE TIMPUL NOPȚII, ÎN INTERIORUL COMUNEI

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN BUTIMANU ÎI ROAGĂ PE MOTOCILIȘTII DIN COMUNĂ SĂ EVITE TURAREA EXCESIVĂ A MOTOARELOR PE TIMPUL NOPȚII, ÎN INTERIORUL COMUNEI

Tot mai mulți cetățeni din Butimanu au mers la sediul primăriei și au reclamatfaptul că pe timpul nopții sunt deranjați de zgomotul motocicletelor turate la maximum pe străzile din comună. Gabriel Dragnea, primarul din Butimanu, a făcut un apel la posesorii de motociclete din comună să evite pe cât posibil turarea motoareleor pe timpul nopții.

“O problemă pe care o reclamă tot mai des cetățenii este poluarea fonică, provocată în principal de zgomotul motoarelor motocicletelor, care s-au înmulțit semnificativ in ultima perioadă și in comuna noastră.  Limita legală de zgomot se încadrează între 45 și 55 de decibeli, conform Agenției de Mediu. Totuși există o directivă la nivel european privind acest aspect, însă nu a fost transpusă în legislația națională până acum.

Personal, ca motociclist cu state vechi in domeniu, ii înțeleg și pe motocicliști, însă ca primar am obligația de a-i înțelege pe toți cetățenii comunei. Unicul compromis viabil este acela de a evita cursele nocturne, atunci când sunetul se propaga cu și mai mare ușurintă, făcând disconfortul fonic și mai mare. De aceea am rugămintea fata de toți motocicliștii să ii respecte pe ceilalți cetățeni și sa mute cursele Moto in afara comunei, in zone nelocuite, unde nu pot deranja pe nimeni.

Va mulțumesc și asfalt uscat!” a subliniat Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

SPECTACOL DE ZILE MARI, LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI, PE 30 IUNIE!

SALA DE SPORT DIN DĂRMĂNEȘTI, ACCESIILĂ COPIILOR DIN COMUNĂ ȘI PE PERIOADA VACANȚEI

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.