PRIMARUL DIN BUTIMANU, APEL PENTRU SALVAREA UNUI TÂNĂR DIN COMUNĂ

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN BUTIMANU, APEL PENTRU SALVAREA UNUI TÂNĂR DIN COMUNĂ

Nicu are 34 de ani și este din comuna dâmbovițenaă Butimanu! Este tatăl unui băiețel de doar doi ani, dar viața pentru el a luat o întorsătură neașteptată. Nicu a fost diagnosticat cu Limfom Non Hodgkin grad înalt, formă agresivă, care necesită mutarea lui de urgență la o clinică din Turcia, unde a fost analizat dosarul lui medical și acceptat pentru tratament, dar doar în momentul în care dispune de bani. Costurile se ridică la 100.00 de euro, bani de care familia nu dispune în acest moment. Cei care vor să-l ajute, o pot face donând orice sumă în contul RO49BREL0005502268760100, CONT Revolut, deschi pe numele soției sale, Silvia Emilia Patru.

“Viața este un dar neprețuit, dar uneori este nevoie de foarte mulți bani pentru a trăi. De aceea, vin în fața dumneavoastră cu rugămintea de a sprijini, pe cât posibil, eforturile familiei lui Nicu Pătru, de a strânge cei 100.000 de euro care i-ar salva viața. La 34 de ani, Nicu a fost diagnosticat cu Limfom Non Hodgkin grad înalt, formă agresivă, care necesită mutarea lui de urgență la o clinică din Turcia, unde a fost analizat dosarul lui medical și acceptat pentru tratament, dar doar în momentul în care dispune de bani. Îmi voi dona salariul din această lună pentru Nicu cu speranța că vor exista suficienți oameni care să îl poată ajuta. Băiețelului lui, în vârstă de 2 ani, are nevoie de tată!” a scris Gabriel Dragnea, primarul din Butimanu pe Faceook.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.