PRIMARUL DIN BUTIMANU, ANUNȚ REFERITOR LA VACCINAREA ANTI-COVID A PERSOANELOR CU PROBLEME LOCOMOTORII DIN COMUNĂ

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN BUTIMANU, ANUNȚ REFERITOR LA VACCINAREA ANTI-COVID A PERSOANELOR CU PROBLEME LOCOMOTORII DIN COMUNĂ

“În atenția persoanelor nedeplasabile sau cu probleme locomotorii, aflate la domiciliuÎncepe întocmirea listelor cu persoanele nedeplasabile sau cu probleme locomotorii, aflate la domiciliu, în vederea vaccinării împotriva COVID-19. Vaccinul este voluntar, adică decizia vaccinării vă aparține în totalitate. Cu toate acestea, vă recomandăm vaccinarea, ca fiind unica soluție, cunoscută la această oră, de luptă anti COVID-19.În acest sens, echipe din cadrul Primăriei comunei Butimanu, vor face vizite la domiciliul persoanelor care se încadrează în categoriile mai sus menționate. Vor beneficia de vaccinare persoanele nedeplasabile sau cu probleme locomotorii, aflate la domiciliu, împreună cu asistenții personali (dacă este cazul) și membrii familiei care locuiesc în aceeași gospodărie. Listele întocmite se vor trimite la DSP, care va trimite echipe mobile la domiciliile respective, în vederea vaccinării.” este anunțul făcut de către Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu, referitor la vaccinarea anti-covid a persoanelor cu probleme locomotorii.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.