PRIMARUL DIN BUTIMANU A FOST ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIE

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN BUTIMANU A FOST ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIE

“Astăzi, 29.10.2020, a avut loc, la Școala Gimnazială din Butimanu, ședința de învestire a primarului și a consilierilor care compun Consiliul Local Butimanu, pentru următorul mandat de patru ani, în urma alegerilor locale din 27 septembrie, anul curent.
Festivitatea de învestire a avut loc în prezența reprezentantului Prefecturii județului Dâmbovița și s-a desfășurat în condițiile speciale impuse de pandemia de Coronavirus. S-a respectat distanțarea fizică, purtarea măștii de protecție, precum și utilizarea dezinfectanților.
Tot din cauza condițiilor speciale, festivitatea s-a efectuat cu o participare minimală, și a avut o perioadă de desfășurare redusă.
Așadar, începând de astăzi, după depunerea jurământului, am redevenit, oficial, primarul dumneavoastră. Fapt pentru care țin să vă mulțumesc din tot sufletul și să vă promit că nu vă voi dezamăgi.
Vă mulțumesc atât pentru participarea la votul din data de 27 septembrie, cât mai ales pentru rezultatul acestuia, adică pentru încrederea cu care m-ați învestit ca primar al comunei Butimanu pentru următorii patru ani.
Alături de echipa pe care o coordonez, vă promit că vom face tot ce este legal și ne va sta în putință pentru ca lucrurile din comuna Butimanu să se așeze, într-un final, pe făgașul normalității.
Așa să ne Ajute Dumnezeu!” este mesajul lui Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu, impedat după ce a fost reînvestit în funcție.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.