PRIMARUL DIN BUTIMANU A DECLARAT “RĂZBOI” CELOR CARE ARUNCĂ GUNOAIELE PE UNDE APUCĂ! GABRIEL DRAGNEA: “BUTIMANU NU ESTE GROAPĂ DE GUNOI!”

Edilul comunei Butimanu, Gabriel Dragnea, ia atitudine față de cei care aruncă gunoaile pe unde apucă! În ultima perioadă, deși angajații primăriei au curățat mereu zonele unde se arunca gunoaie la voia întâmplării, zilnic apar maldăre de deșeuri aruncate pe câmp, primăria riscând astfel să fie amendată de către cei de la mediu. Primarul Gabriel Dragnea a anunțat că a montat camere de supraveghere și că va trece la aplicarea de sancțiuni drastice pentru cei care vor fi prinși aruncând gunoaiele pe câmp.

“Chiar nu pot să înțeleg câtă nepăsare poți avea ( să nu zic altfel) ca să arunci gunoaiele cu duba pe câmp?  Însă nepăsarea unora ne costă pe noi ca oameni cât și ca instituție. De mai bine de o luna de zile, domnul viceprimar, depune o muncă de Sisif pentru a curăța zonele ,,infectate’’. Drept mulțumire  domnul viceprimar a primit următoarea întrebare ,, Am văzut că ați curățat aici, aruncăm și noi în altă parte unde nu se vede?’’Mă îngrozesc și mă încăpățânez să iau măsuri cât mai drastice, pentru cei responsabili, deoarece Butimanu, nu este gropa de gunoi a nimănui.Am  amplasat deja camere de filmat peste tot! Amenzile vor fi usturătoare!Sper să înțelegeți să nu mai aruncați gunoiul la întâmplare! “  a anunțat Gabriel Dragnea, primaul comunei Butimanu.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: