PRIMARUL DIN BUTIMANU A DECLARAT “RĂZBOI” CELOR CARE ARUNCĂ GUNOAIELE PE UNDE APUCĂ! GABRIEL DRAGNEA: “BUTIMANU NU ESTE GROAPĂ DE GUNOI!”

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN BUTIMANU A DECLARAT “RĂZBOI” CELOR CARE ARUNCĂ GUNOAIELE PE UNDE APUCĂ! GABRIEL DRAGNEA: “BUTIMANU NU ESTE GROAPĂ DE GUNOI!”

Edilul comunei Butimanu, Gabriel Dragnea, ia atitudine față de cei care aruncă gunoaile pe unde apucă! În ultima perioadă, deși angajații primăriei au curățat mereu zonele unde se arunca gunoaie la voia întâmplării, zilnic apar maldăre de deșeuri aruncate pe câmp, primăria riscând astfel să fie amendată de către cei de la mediu. Primarul Gabriel Dragnea a anunțat că a montat camere de supraveghere și că va trece la aplicarea de sancțiuni drastice pentru cei care vor fi prinși aruncând gunoaiele pe câmp.

“Chiar nu pot să înțeleg câtă nepăsare poți avea ( să nu zic altfel) ca să arunci gunoaiele cu duba pe câmp?  Însă nepăsarea unora ne costă pe noi ca oameni cât și ca instituție. De mai bine de o luna de zile, domnul viceprimar, depune o muncă de Sisif pentru a curăța zonele ,,infectate’’. Drept mulțumire  domnul viceprimar a primit următoarea întrebare ,, Am văzut că ați curățat aici, aruncăm și noi în altă parte unde nu se vede?’’Mă îngrozesc și mă încăpățânez să iau măsuri cât mai drastice, pentru cei responsabili, deoarece Butimanu, nu este gropa de gunoi a nimănui.Am  amplasat deja camere de filmat peste tot! Amenzile vor fi usturătoare!Sper să înțelegeți să nu mai aruncați gunoiul la întâmplare! “  a anunțat Gabriel Dragnea, primaul comunei Butimanu.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

Lucrări avansate la construcția sălii de sport din campusul Universității „Valahia” din Târgoviște.

MAI MULTE STRĂZI DIN TITU VOR AVEA SISTEM NOU DE EVACUARE A APELOR PLUVIALE! PRIMARUL TRAIAN NICULAE A SEMNAT CONTRACTUL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.