PRIMARUL DIN BĂLENI, CĂTRE LOCALNICI: “VĂ IMPLOR, FOLOSIȚI MASCA ȘI DEZINFECTANȚI. DACĂ NU AVEȚI, VENIȚI LA PRIMĂRIE!”

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN BĂLENI, CĂTRE LOCALNICI: “VĂ IMPLOR, FOLOSIȚI MASCA ȘI DEZINFECTANȚI. DACĂ NU AVEȚI, VENIȚI LA PRIMĂRIE!”

Mesaj emoționant dat de primarul comunei Băleni pentru localnici. Edilul a reacționat după emiterea de către ISU a mesajului RO ALERT, referitor la creșterea alarmantă a numărului de îmbolnăviri cu coronavirus în județ. Florea Mușat își imploră localnicii să folosească masca și dezinfectanții. Mai mult, edilul le-a spus oamenilor că dacă nu au, să vină la primărie și vor primi.

“Am primit alertă extremă ! Pe canalul de informații specifice ! Vă rog foarte mult , folosiți masca ! Folosiți dezinfectante ! Dscă nu aveți , vă rog să veniți la Primărie ! Vă implor , să ne rugăm la DUMNEZEU ! Satul Dobra intră în carantină ! Să fim uniți ACUM !” a scris Florea Mușat, primarul din Băleni, pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.