PRIMARUL DANIEL CRISTIAN STAN, VIZITĂ PE ȘANTIERUL DE LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ “TUDOR VLADIMIRESCU”! CE INVESTIȚII SE FAC!

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DANIEL CRISTIAN STAN, VIZITĂ PE ȘANTIERUL DE LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ “TUDOR VLADIMIRESCU”! CE INVESTIȚII SE FAC!

Continuă investițiile care vizează școlile târgoviștene! Astăzi, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a fost prezent pe șantierul care are ca obiect extinderea, reabilitarea, modernizarea și echiparea Ș????? ?????????? ”????? ????????????”, unitate de învățământ transformată total în cadrul unui proiect în valoare de 22.487.266, 06 lei, sursa de finanțare fiind asigurată de fondurile europene!

Potrivit primarului orașului, în baza investiției, se realizează următoarele intervenții:

-REABILITAREA INTEGRALĂ A CORPULUI PRINCIPAL DE CLĂDIRE (Înlocuire tâmplărie; Refacerea instalației electrice; Înlocuirea rețelei de apă și dotarea cu hidranți; Anvelopare; Finisaje interioare si exterioare; Modernizare grupuri sanitare; Sistem de supraveghere video; Sistem de comunicare audio;).

-REABILITAREA SĂLII DE SPORT (Supraetajarea corpului existent în vederea amenajării unei săli de gimnastică; Anvelopare; Înlocuire tâmplărie;)

-CONSTRUIRE SALĂ DE FESTIVITĂȚI ȘI CORP ADMINISTRATIV;

-AMENAJAREA CURŢII ŞI A BAZEI SPORTIVE (asfaltare; amenajarea a două terenuri de baschet; amenajare peisagistică; construire teren de minifotbal cu gazon artificial, nocturnă şi tribună; pistă atletism din tartan, groapă de nisip.

,,Unitatea de învățământ va beneficia si de mobilier, dotări de laborator, dotări cabinet stomatologic, dotări sală de mese, dotări sală de sport, dotări cabinete școlare’’, a completat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.