PRIMARUL COMUNEI RĂZVAD, EMANUEL SPĂTARU, ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU UN NOU MANDAT

Prima pagină » Actualitate » PRIMARUL COMUNEI RĂZVAD, EMANUEL SPĂTARU, ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU UN NOU MANDAT

Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad și echipa sa pentru consiliul local Răzvad și-au depus , vineri , candidaturile pentru un nou mandat. Pe Emanulel Spătaru l-au însoșit susținătorii săi, într-un număr foarte mare.

“Astăzi, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat la funcția de primar. Împreună am reușit să facem foarte multe lucruri necesare în comuna noastră. Am arătat că știu, pot și că îmi pasă de Răzvad și de răzvădeni. Cunoaștem toate problemele acestei comune și venim în fața dumneavoastră cu soluții reale, nu cu promisiuni și minciuni așa cum foarte mulți au făcut de-a lungul timpului și o fac și acum. Vă rog să aveți încredere în continuare în mine și în echipa mea, PSD Răzvad, și împreună să continuăm toate lucrurile bune începute aici. Împreună construim viitorul! ” a declarat primarul Emanule Spătaru.

La eveniment au fost prezenți deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și Alexandru Oprea, actualul președinte al Conisliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.