PRIMARUL COMUNEI RĂZVAD, EMANUEL SPĂTARU, ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU UN NOU MANDAT

Prima pagină » Actualitate » PRIMARUL COMUNEI RĂZVAD, EMANUEL SPĂTARU, ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU UN NOU MANDAT

Emanuel Spătaru, primarul comunei Răzvad și echipa sa pentru consiliul local Răzvad și-au depus , vineri , candidaturile pentru un nou mandat. Pe Emanulel Spătaru l-au însoșit susținătorii săi, într-un număr foarte mare.

“Astăzi, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat la funcția de primar. Împreună am reușit să facem foarte multe lucruri necesare în comuna noastră. Am arătat că știu, pot și că îmi pasă de Răzvad și de răzvădeni. Cunoaștem toate problemele acestei comune și venim în fața dumneavoastră cu soluții reale, nu cu promisiuni și minciuni așa cum foarte mulți au făcut de-a lungul timpului și o fac și acum. Vă rog să aveți încredere în continuare în mine și în echipa mea, PSD Răzvad, și împreună să continuăm toate lucrurile bune începute aici. Împreună construim viitorul! ” a declarat primarul Emanule Spătaru.

La eveniment au fost prezenți deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și Alexandru Oprea, actualul președinte al Conisliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA MOROENI A AVUT LOC CEA DE-A V-A EDIȚIE A FESTIVALULUI COLINDELOR! VIDEO!

ATENȚIE! SE OPREȘTE FURNIZAREA APEI ÎNTR-O ZONĂ DIN TÂRGOVIȘTE

Gest de bunătate și generozitate! Daruri pentru copiii de la Spitalul Orășenesc și Centrul de Servicii Sociale Găești

MOȘ CRĂCIUN A AJUNS MAI DEVREME LA COPIII DIN SISTEMUL DE PROTECȚIE SOCIALĂ DIN DÂMBOVIȚA! LUCIANA CRISTEA: “Privirile lor pline de speranță imi amintesc că nimic nu este imposibil!”

VEȘTI BUNE PENTRU PEROANELE CU HANDICAP DIN GĂEȘTI ! CONSILIUL LOCAL A VOTAT RECTIFICAREA BUGETULUI PENTRU CA ACESTEA SĂ-ȘI PRIMEASCĂ TOATE DREPTURILE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.