PRIMARUL COMUNEI DĂRMĂNEŞTI, ÎNTÂLNIRE DE LUCRU CU MINISTRUL MARCEL VELA, PE TEMA INFIINŢĂRII CENTRULUI ISU ÎN COMUNĂ

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL COMUNEI DĂRMĂNEŞTI, ÎNTÂLNIRE DE LUCRU CU MINISTRUL MARCEL VELA, PE TEMA INFIINŢĂRII CENTRULUI ISU ÎN COMUNĂ

La Dărmăneşti se va înfiinţa Centrul de intervenţie rapidă ISU! Primarul comunei Dărmăneşti, Vlentin Mihalache, a avut o întâlnire cu ministrul de interne, Marcel Vela, la sediul ministerului, unde s-a discutat despre înfiinţarea acestui centru în comuna dâmboviţenă. Clădirea este pregătită din toate punctele de vedere. Are trei garaje, două dormitoare, baie, bucătărie, două depozite, mobilier şi utilităţi. Primăria Dărmăneşti a alocat din bugetul local, pentru acestă investiţie suma de 470.000 lei. În acest centru îşi vor desfăşura activitatea 24 de salvatori: 12 pompieri şi 12 paramedici, iar cheltuielile vor fi suportate de către minister.

“Am luat decizia de a merge la domnul ministru, personal, întru-cât, de mai bine de un an , aştept sprijin din partea autorităţilor judeţene, pentru ca acest centru să devină funcţional. Mi-au promis sprijin, însă nu l-am primit. Din întâlnirea de lucru pe care am avut-o cu domnul ministru Marcel Vela, ne dorim ca acest centru să fie dat în folosinţă cât mai repede. Acest proiect este unul foarte important, atât pentru noi, cât şi întreg judeţul, deoarece acaestă staţie va putea scurta timpul de intervenţii, la acţiunile salvatorilor. Este foarte important de precizat că Centrul ISU de la Dărmăneşti va putea acorda ajutor şi răspunde la solicitările venite atât din partea locuitorilor din IL Caragiale şi Vlădeni, din judeţul Dâmboviţa, cât şi din partea celor din judeţul Prahova, respectiv, comunele Ariceştii Rahtinari şi Filipeştii de Târg. Acest centru însemană timp de răspuns rapid pe tot ceea ce reprezintă intervenţii ISU, incendii, accidente rutiere şi tot ceea ce inseamnă intervenţii în caz de urgenţă. Pe lângă toate acestea, un lucru foarte important ar fi acela că aici vor fi create 24 de locuri de muncă. ”a precizat Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmăneşti, după întâlnirea avută cu ministrul Marcel Vela.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 23-27 OCTOMBRIE

ECHIPA “GLORIA BUCȘANI” A CÂȘTIGAT PRIMA EDIȚIE A “CUPEI TOAMNEI LA FOTBAL”

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

MANAGEMENTUL DE SUCCES DE LA PARCUL INDUSTRIAL MORENI, PREMIAT LA TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

MOROENI! TREI NOI INVESTIȚII IMPORTANTE SUNT APROAPE DE FINALIZARE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.