PRIMARUL COMUNEI BUCȘANI A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU INTRODUCEREA REȚELEI DE CANALIZARE ÎN SATUL RĂȚOAIA

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL COMUNEI BUCȘANI A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU INTRODUCEREA REȚELEI DE CANALIZARE ÎN SATUL RĂȚOAIA

Mihai Ionuț Valentin, primarul comunei Bucșani a fost prezent la Ministerul Dezvoltării, unde, alături de ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat contractual prinvind introducerea rețelei de canalizare în satul Rățoaia.

“Alături de alți 73 de primari din țară, am semnat contractul de finanțare pentru programul național de investiții “Anghel Saligny” privind obiectivul „ÎNFIINȚARE SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN SATUL RĂȚOAIA, COMUNA BUCȘANI, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA.” Este un obicetiv necesar pentru dezvoltarea comunei noastre, un obiectiv benefic pentru locuitorii satului Rățoaia” a declarat Mihai Ionuț Valentin, primarul comunei Bucșani

Contractul are o valoare de 7.226.046,83 lei și se va desfășura prin progrmaul național de investiții Anghel Saligny.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.