PRIMARUL COMUNEI ANINOASA, APEL CĂTRE LOCUITORII CARE NU AU EFECTUAT RECENZAREA

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL COMUNEI ANINOASA, APEL CĂTRE LOCUITORII CARE NU AU EFECTUAT RECENZAREA

Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa, face apel la toți localnicii care nu au apucat până acum să se recenzeze. Edilul îi sfătuiește să o facă cât mai repede pentru că acest lucru ajută inclusiv la dezvoltarea comunei, deoarece bugetele locale vor fi stabilite în funcție de numărul de locuitori stabilit în urma recensământului.  

“Până pe data de 17 iulie 2022, recenzorii noștri sunt pe teren, de luni până duminică și vă rugăm să le furnizați datele pentru recensământ ale tuturor membrilor familiei, inclusiv copiii minori, indiferent de domiciliul din cartea de identitate.

Colectarea corectă și completă a datelor, va avea un impact major asupra dezvoltării comunității noastre, bugetele locale fiind stabilite în funcție de numărul de locuitori, dar  va influența pozitiv și posibilitatea accesării de fonduri pentru proiectele de investiții.

Pentru alte informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0768.323.828, sau prin orice alt mijloc de comunicare!” a anunțat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.