PRIMĂRIA VÂRFURI, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA VÂRFURI, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

,,COMUNA VARFURI anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita : nu se supune evaluarii impactului asupra mediului/nu se supune evaluarii adecvate/ nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ” STABILIZARE ALUNECARE DE TEREN CE AFECTEAZĂ DC 5 SI PROPRIETAȚILE ADIACENTE ACESTUIA, IN PUNCTELE ”DRĂGOESCU – DRAGOMIR – BREZENI” COMUNA VÂRFURI, JUDETUL DAMBOVIȚA – EXECUTAREA LUCRĂRILOR IN PRIMA URGENȚĂ, propus a se realiza in comuna Varfuri, sat Suvita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot  fi consultate la A.P.M. Dambovita din Municipiul Targoviste, str. Calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dambovita, in zilele de luni – vineri, intre orele 9 :00 – 16:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro.

          Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii, la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.”

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.