PRIMĂRIA VÂRFURI, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA VÂRFURI, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

,,COMUNA VARFURI anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita : nu se supune evaluarii impactului asupra mediului/nu se supune evaluarii adecvate/ nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ” STABILIZARE ALUNECARE DE TEREN CE AFECTEAZĂ DC 5 SI PROPRIETAȚILE ADIACENTE ACESTUIA, IN PUNCTELE ”DRĂGOESCU – DRAGOMIR – BREZENI” COMUNA VÂRFURI, JUDETUL DAMBOVIȚA – EXECUTAREA LUCRĂRILOR IN PRIMA URGENȚĂ, propus a se realiza in comuna Varfuri, sat Suvita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot  fi consultate la A.P.M. Dambovita din Municipiul Targoviste, str. Calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dambovita, in zilele de luni – vineri, intre orele 9 :00 – 16:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro.

          Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii, la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.”

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

ȘCOALA DIN BUTIMANU VA INTRA ÎNTR-UN AMPLU PROCES DE REABILITARE ȘI MODERNIZARE!

DRUMURILE AGRICOLE DIN MORTENI VOR FI ASFALTATE CU BANI EUROPENI! PRIMARUL IONEL LALU OLTEANU A FĂCUT ANUNȚUL!

COMUNA ȘELARU A GĂSIT CALEA SPRE DEZVOLTARE, ÎN MANDATUL PRIMARULUI MATEI GHEORGHIȚĂ! PROIECTE DE MILIOANE DE EURO!- VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.