PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE CONSTRUIEȘTE UN TEREN MULTIFUNCȚIONAL ÎN CARTIERUL SAGRICOM

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE CONSTRUIEȘTE UN TEREN MULTIFUNCȚIONAL ÎN CARTIERUL SAGRICOM

Continuă investițiile în Cartierul Tineretului- Sagricom! Pentru că locuitorii acestui cartier au solicitat administrației locale realizarea unui teren de sport, municipalitate a dat curs acestei solicitări și astăzi a demarat construcția unui teren multifuncțional unde târgoviștenii din această zonă vor putea să practice diverse sporturi.

Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, investiția este realizată din bugetul local și are o valoare de aproximativ 800.000 lei. Terenul multisport va fi construit în vecinătatea grădiniței din cartier.

În ultima perioadă s-au făcut investiții importante în acest cartier al municipiului, nu de mult timp a fost dată în folosință o grădiniță, iar în curând va începe și construcția unei creșe.

„Suntem în cartierul Sagricom din municipiul Târgoviște, aici unde administrația locală tocmai a demarat un proiect care vizează construirea unui teren multifuncțional. Este vorba despre o investiție care este cerută de locuitorii din această zonă, acest cartier care a cunoscut câteva investiții importante în ultimii ani. Discutăm de grădinița de aici, în spatele acesteia va fi construită o creșă, în acest moment fiind în proiectare. Sperăm astfel să oferim târgoviștenilor din această zonă o infrastructură educațională de care într-adevăr au nevoie.

Investiția acesta din cartierul Sagricom va fi realizată din bugetul local, are o valoare de aproape 800.000 lei”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ZILELE COMUNEI DĂRMĂNEȘTI VOR AVEA LOC ÎN ULTIMUL WEEKEND AL LUNII IULIE! CE ARTIȘTI VOR URCA PE SCENĂ!

FERMIERII DIN MORTENI, AFECTAȚI DE SECETĂ, POT DEPUNE SOLICITĂRI LA PRIMĂRIE PENTRU EVALUAREA PAGUBELOR

YNY SEBI, LORA, ELENA GHEORGHE ȘI MULȚI ALȚI ARTIȘTI VIN LA GĂEȘTI, PE 19 IULIE, DE ZIUA ORAȘULUI

O NOUĂ CAMPANIE DE COLECTARE A DEȘEURILOR VOLUMINOASE, LA PRODULEȘTI

APROAPE 400 DE ELEVI ȘI PROFESORI DIN TÂRGOVIȘTE AU FOST PREMIAȚI LA “GALA PERFORMANȚEI”, ORGANIZATĂ DE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.