PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE A ÎNCEPUT REABILITAREA CORPULUI B, CU FONDURI PRIN PNRR

Prima pagină » Actualitate » PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE A ÎNCEPUT REABILITAREA CORPULUI B, CU FONDURI PRIN PNRR

Administrația târgovișteană a demarat lucrările de reabilitare a corpul B al clădirii administrative cu fonduri obținute prin PNRR.

“Start al lucrărilor de reabilitare și la Corpul B al Primăriei municipiului Târgoviște, investiție finanțată în cadrul Planului național de redresare și reziliență, Componenta C5 – Valul Renovării – Axa prioritară 2 – Schema de Granturi pentru Eficiență Energetică și Reziliență în Clădiri Publice.

Astfel, clădirea amintită face obiectul unui proiect în valoare de peste 2.000.000 lei, prin care întreg imobilul este termoizolat, va fi înlocuit acoperișul, va fi schimbată tâmplăria, sistemul de încălzire va fi refăcut, vor fi instalate sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu prin utilizarea surselor regenerabile de energie, sistemele de climatizare vor fi refăcute, instalațiile de iluminat vor fi modernizate, va fi refăcut sistemul de colectare și evacuare a apelor meteorice, etc.

Durata lucrărilor nu va depăși 12 luni, iar serviciile publice care erau prestate aici, cu excepția activității de Registratură, au fost relocate la sediul administrației publice locale de pe bulevardul Unirii.” a anunțat Daniel Cristina Stan, primarul municipiului Târgoviște

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.