PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE A INAUGURAT TERENUL SINTETIC DE FOTBAL DE LÂNGĂ COMPLEXUL DE NATAȚIE

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE A INAUGURAT TERENUL SINTETIC DE FOTBAL DE LÂNGĂ COMPLEXUL DE NATAȚIE

Primăria Târgoviște a inaugurat terenul sintetic de fotbal din apropierea Complexului Turistic de Natație. Proiectul reprezintă un parteneriat între administrația publică locală și Federația Română de Fotbal. 

Terenul are o suprafață de peste 9500 mp, este dotat cu sistem de iluminat, tribună de 300 de locuri și va permite desfășurarea în condiții excelente a antrenamentelor FC Chindia Târgoviște, inclusiv a grupelor de copii și juniori, precum și a meciurilor oficiale de fotbal juvenil.

“Parteneriatul nostru cu FRF nu se termină astăzi, la momentul inaugurării; este un parteneriat pe 10 ani, de natură să aducă beneficii deosebite, pe de o parte sportivilor profesioniști, pe de altă parte iubitorilor de sport, de fotbal, în special.

Investiția de astăzi reprezintă numai o parte din ceea ce înseamnă proiectele pe care administrația locală le derulează în această zonă. În următoarele 2 luni, vor debuta și lucrările la noul parc, pe care-l vom realiza exact în prelungirea acestui teren de fotbal, un parc de 5 hectare, pe fonduri europene, cel mai mare parc contruit în Târgoviște în ultimii 40 de ani. Totodată, avem depus la Compania Națională de Investiții încă un proiect pentru o altă bază sportivă vizavi de acest teren. Și la stadionul „Eugen Popescu” continuă investițiile și, dacă totul decurge așa cum ne dorim, anul viitor Târgoviștea va avea un stadion cochet și vom asigura FC Chindia condițiile pe care trebuie să le aibă o echipă care participă în prima ligă.”- a precizat primarul Cristian Stan.

Prezent la eveniment, Răzvan Burleanu, președintele FRF a adăugat:

“Obiectivul acestui proiect a fost, încă de la bun început, să putem să redăm copiilor bucuria jocului de fotbal. Am încercat să rezolvăm o parte din problemele pe care le-am întâlnit și pe care cei mai mulți le cunoașteți. Și mă refer la dispariția maidanelor de altădată, dispariția terenurilor pe care cei care au practicat fotbalul în anii 90 și le amintesc. O altă problemă pe care am identificat-o este legată de vreme: urmare a condițiilor nefavorabile, aproximativ 5 luni de zile nu putem să folosim terenurile cu gazon natural în condiții optime.”

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 23-27 OCTOMBRIE

ECHIPA “GLORIA BUCȘANI” A CÂȘTIGAT PRIMA EDIȚIE A “CUPEI TOAMNEI LA FOTBAL”

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

MANAGEMENTUL DE SUCCES DE LA PARCUL INDUSTRIAL MORENI, PREMIAT LA TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

MOROENI! TREI NOI INVESTIȚII IMPORTANTE SUNT APROAPE DE FINALIZARE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.