PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL DĂRMĂNEȘTI ORGANIZEAZĂ ZILELE COMUNEI ÎN PERIOADA 27-30 IULIE!

Prima pagină » Actualitate » PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL DĂRMĂNEȘTI ORGANIZEAZĂ ZILELE COMUNEI ÎN PERIOADA 27-30 IULIE!

Primăria și Consiliul Local Dărmănești organizează și în acest na Zilele Comunei! Acestea se vor desfășura în perioada 27-30 iulie. Organizatorii au pregătit spectacole, muzică bună, târguri meșeteșugărești și culinare, parc de distracții pentru copii și multe alte surprize.

Evenimentul va debuta în data de 27 iulie cu Târg meșteșugăresc și culinar și parc de distracții pentru copii. Pe data de 29 iulie va fi organizată discotecă în aer liber pentru tineri – Taraf Show Music Band. Duminică, 30 iulie, vor avea loc spectacole de muzică cu tinere talente locale și artiști naționali ca Ani Crăciun, Simona Matei, Maria Lungu, 3NIGMATYK, ALESIS, SIMONA NAES ȘI SHONDY. Evenimentul va fi prezentat de Ani Crăciun și se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.