PRIMĂRIA PRODULEȘTI A EFECTUAT O AMPLĂ ACȚIUNE DE DEZINSECȚIE ÎN COMUNĂ

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA PRODULEȘTI A EFECTUAT O AMPLĂ ACȚIUNE DE DEZINSECȚIE ÎN COMUNĂ

Primăria comunei Produlești a efectuat o amplă acțiune de dezinsecție pentru combaterea insectelor în toate spațiile publice din comună. Înțepăturile de căpuse sunt frecvente mai ales în lunile mai-iulie, când sunt inregistrate cele mai multe cazuri. Riscul este crescut în zonele cu verdeață, împădurite și pe pajiștile din preajma pădurilor. Tocmai pentru a preveni riscul de a avea cazuri de localnici mușcați de căpușe, primarul George Georgescu a dispus demararea acestei acțiuni. Au fost aplicate tratamente împotriva căpușelor, țânțarilor, muștelor, omizilor etc, în toate spațiile publice cu verdeață: curțile instituțiilor de învățământ, la farmacie, în locurile de joacă, la lăcașurile de cult, în cimitir și în multe alte spații publice cu verdeață.

“Primăria Comunei Produlești a efectuat astăzi, 12.05.2022, acțiuni de dezinsecție pentru combaterea dăunătorilor – insecte (târâtoare și zburătoare): #căpușe, #muște, #țânțari, #omizi, etc..’ a anunțat primarul George Georgescu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.