PRIMĂRIA ORAȘULUI TITU ORGANIZEAZĂ ÎN PERIOADA 18-19 MAI, „CUPA PRIMĂVERII LA ÎNOT”

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA ORAȘULUI TITU ORGANIZEAZĂ ÎN PERIOADA 18-19 MAI, „CUPA PRIMĂVERII LA ÎNOT”

Primăria orașului Titu organizează în perioada 18-19 mai, Cupa Primăverii la Înot, o competiție la care vor participa sute de elevi.

“La startul concursului se vor afla 200 de copii de la Liceul Teoretic I.C. Vissarion Titu, Palatul Copiilor Târgoviște, Liceul Tehnologic “Goga Ionescu” Titu, Urban Titu cursuri de înot, ACS Dolphins Târgoviște și ACS Dancos Târgoviște.

Concursul se va desfășura după următorul program:

Joi -18 mai – clasele I –VIII ;

Vineri: 19 mai  – clasele IX-XII.

Competiția este organizată de  Liceul Tehnologic „Goga Ionescu” Titu,Liceul Teoretic “I.C. Vissarion” Titu și Palatul Copiilor Târgoviște, în colaborare cu Primăria Titu,Casa de Cultură Titu.

Profesorii de specialitate din cadrul Cercului Metodic de Natație Titu se ocupă de organizarea și buna desfășurare a competiției sunt: Lucian Oprea, Răzvan Nedelcu, Dan Petre,Florin Enache si Georgiana Tzitzeclis.

Pe durata competiției, Bazinul de înot “Profesor Rozner Emil” din Titu va fi închis pentru public.” au anunțat organiatorii

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.