Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

Prima pagină » Administratie » Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

Într-un cadru artistic de excepție, Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită cu drag la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”. Evenimentul va avea loc joi, 20 iunie 2024, de la ora 17:00, la Galeria de Artă Târgoviște, în foaierul cinematografului.

Artista Mioara-Roxana Buta, membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, cu o activitate de creație și expunere intense, a dorit să transforme culorile și texturile de pe pânză în idei și emoții care reflectă stări sufletești, lucrările sale având o cromatică vibrantă ce captează privirea și bucură sufletul.

Vă invităm să participați la acest eveniment captivant și să vă bucurați de frumusețea și profunzimea artei contemporane. Expoziția va fi deschisă publicului între 20 iunie și 2 august 2024, cu intrare liberă, conform programului Galeriei de Artă Târgoviște.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ZILELE COMUNEI DĂRMĂNEȘTI VOR AVEA LOC ÎN ULTIMUL WEEKEND AL LUNII IULIE! CE ARTIȘTI VOR URCA PE SCENĂ!

ACCIDENT GRAV LA ȘELARU! DOI COPII ȘI DOI ADULȚI AU AJUNS LA SPITAL!

FERMIERII DIN MORTENI, AFECTAȚI DE SECETĂ, POT DEPUNE SOLICITĂRI LA PRIMĂRIE PENTRU EVALUAREA PAGUBELOR

YNY SEBI, LORA, ELENA GHEORGHE ȘI MULȚI ALȚI ARTIȘTI VIN LA GĂEȘTI, PE 19 IULIE, DE ZIUA ORAȘULUI

O NOUĂ CAMPANIE DE COLECTARE A DEȘEURILOR VOLUMINOASE, LA PRODULEȘTI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.