PRIMĂRIA MOROENI ORGANIZEAZĂ ȘI ÎN ACEST AN UN EVENIMENT DEOSEBIT DE ZIUA EROILOR

Prima pagină » Actualitate » PRIMĂRIA MOROENI ORGANIZEAZĂ ȘI ÎN ACEST AN UN EVENIMENT DEOSEBIT DE ZIUA EROILOR

Și în acest an, administrația locală a comunei Moroeni va cinsti așa cum se cuvine eroii neamului, de Înălțarea Domnului! Primarul Mihai Laurențiu Moraru invită locuitorii din comuna Moroeni la evenimentul organizat de Ziua Eroilor, joi, 25 mai, la ora 11:30, la Monumentul Eroilor din comună. Aici vor avea loc o slujbă de pomenire și depunerea de coroane. Apoi evenimentul se va desfășura la Căminul Cultural, unde, cu toții vor sărbători această zi festivă.

“Ziua Eroilor este celebrată în fiecare an odată cu sărbătoarea creștină a Înălțării Domnului!

Primăria Comunei Moroeni vă invită joi, 25 mai 2023, începând cu ora 11:30, la Monumentul Eroilor, pentru a participa la manifestările dedicate „Zilei Eroilor României” (Înălțarea Domnului nostru Iisus Hristos).

După oficierea slujbei religioase și depunere de coroane, vă așteptăm în incinta Căminului Cultural pentru a sărbători această zi festivă!” a anunțat Mihai Laurențiu Moraru, primarul comunei Moroeni.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.