PRIMĂRIA MOROENI A HOTĂRÂT ADERAREA LA ADI VALEA PRAHOVEI, PENTRU A DEZVOLTA ZONA TURISTICĂ! LA ȘEDINȚA CONSILIULUI LOCAL AU FOST PREZENȚI VLAD OPREA, PRIMARUL ORAȘULUI SINAIA ȘI VALENTIN CALCAN, UNUL DINTRE CEI MAI PUTERNICI INVESTITORI DIN ZONĂ

Proiect măreț al Primăriei Moroeni din județul Dâmbovița! Primarul Laurențiu Mihai Moraru a venit, astăzi, în fața Consiliului Local cu o inițiativă demnă de lăudat. Edilul vrea ca în scurt timp comuna Moroeni să adere la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) “Valea Prahovei în acțiune”. Scopul este unul clar și precis: dezvoltarea turismului și a infrastructurii în zona montană Moroeni.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) “Valea Prahovei în acțiune” a luat ființă în vara anului trecut, la inițiativa lui Vlad Oprea, primarul orașului stațiune Sinaia. Din asociație fac parte orașele: Sinaia, Comarnic, Azuga, Râșnov și Consiliul Județean Brașov. Asociația a fost înfințată în scopul realizării în comun a unor proiecte de dezvoltare zonală și regională, printre care și construirea autostrăzii Comarnic-Brașov, mobilitatea urbană și furnizarea în comun a unor servicii de utilități publice.

La ședința de astăzi a Consiliului Local Moroeni a fost prezent chiar inițiatorul înființării Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) “Valea Prahovei în acțiune”, domnul Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, care le-a prezentat consilierilor locali importanța acestei asociații și proiectele de viitor care pot fi implementate în zona Moroeni-Sinaia. Printre altele, primarul din Sinaia s-a găndit chiar la înființarea unei rute de transport în comun între stațiunea Sinaia și zona Moroeni.

De asemena, la ședința Consiliului Local Moroeni a fost invitat și Valentin Calcan, unul dintre cei mai importanți investitori din zona montană dâmbovițeană și președinte al Camerei de Comerț Dâmbovița, care în nenumărate rânduri a făcut apel la autoritățile județene și naționale pentru dezvoltarea zonei montane Padina-Peștera.

“V-am spus de mult că imi doresc din tot sufletul ca zona Moroeni să fie într-o continuă dezvoltare, iar Stațiunea Padina-Peștera să devină una dintre cele mai importante zone turistice din țară, și pentru asta facem toate eforturile ce țin de noi ca administrație locală pentru atingerea acestor obiective. Aderarea la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) “Valea Prahovei în acțiune” este un obiectiv benefic pentru comuna Moroeni. Astfel se pot implementa mult mai ușor programe de dezvoltare în zonă , ba chiar se pot accesa fonduri europene. ”ne-a declarat Laurențiu Mihai Moraru, primarul comunei Moroeni.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

MASCAȚII AU „SPART” O PETERECERE ÎNTR-UN LOCAL DIN GHEBOAIA

La data de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Dâmbovița s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, pe raza localității Gheboaia, se desfășoară un eveniment privat.Au fost identificate 14 persoane, in incinta unei societăți comerciale, care participau la o petrecere.Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă in valoare de 10.000 de lei, iar celelalte persoane cu amenda, in cuantum de 2.500 de lei,

Citeste in continuare »

CSM TÂRGOVIȘTE, CAMPIOANA ROMÂNIEI LA VOLEI FEMININ

CSM Târgovişte este campioana României la volei feminie! Echipa din Târgoviște  a cucerit primul său titlu de campioană naţională la volei feminin, după ce a învins CSM Volei Alba Blaj, cu 3-0 (25-15, 25-15, 25-19), sâmbătă, pe teren propriu în al doilea turneu al Grupei 1-4 a Diviziei A1.“A fost ziua în care CSM Târgoviște și-a învins principala adversară în lupta pentru titlu, și-a învins temerile, și-a depășit complexele și

Citeste in continuare »

MESAJ CUTREMURĂTOR AL UNEI PACIENTE COVID, INTERNATĂ ÎN SPITALUL DIN PUCIOASA: “MEDICII SUNT ÎNTR-UN RAZBOI CU INVIZIBILUL, VĂD DOAR CHIN, MOARTE, DURERE ȘI PANICĂ!”

“Simt că-mi crapă inima in mine de durere!….Am lucrat in spitale si azile si la domiciliul bolnavilor ani de zile în Italia…am tinut de mana muribunzi si le am aliniat durerile până au închis ochii…de multe ori le doream eu moartea sa nu se mai chinuie in lupta cu boli in faze terminale!….Acum sunt in spital in Romania…rapusa de un virus nenorocit …un virus invizibil si perfid…care te ia fără

Citeste in continuare »

ACCIDENT CU O VICTIMĂ ÎN TÂRGOVIȘTE! UNA DINTRE MAȘINI S-A RĂSTURNAT

Accident în Târgoviste, pe Calea Câmpulung! Din primele date este vorba dcespre p coliziune între 2 autoturisme. În urma impactului, o persoană a fost ranită, respectiv un bărbat, conducator auto în vârsta de 34 de ani. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat pe șosea. Politistii efectuează cercetarea la fata locului,urmând sa se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier.

Citeste in continuare »