PRIMĂRIA MOROENI A HOTĂRÂT ADERAREA LA ADI VALEA PRAHOVEI, PENTRU A DEZVOLTA ZONA TURISTICĂ! LA ȘEDINȚA CONSILIULUI LOCAL AU FOST PREZENȚI VLAD OPREA, PRIMARUL ORAȘULUI SINAIA ȘI VALENTIN CALCAN, UNUL DINTRE CEI MAI PUTERNICI INVESTITORI DIN ZONĂ

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA MOROENI A HOTĂRÂT ADERAREA LA ADI VALEA PRAHOVEI, PENTRU A DEZVOLTA ZONA TURISTICĂ! LA ȘEDINȚA CONSILIULUI LOCAL AU FOST PREZENȚI VLAD OPREA, PRIMARUL ORAȘULUI SINAIA ȘI VALENTIN CALCAN, UNUL DINTRE CEI MAI PUTERNICI INVESTITORI DIN ZONĂ

Proiect măreț al Primăriei Moroeni din județul Dâmbovița! Primarul Laurențiu Mihai Moraru a venit, astăzi, în fața Consiliului Local cu o inițiativă demnă de lăudat. Edilul vrea ca în scurt timp comuna Moroeni să adere la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) “Valea Prahovei în acțiune”. Scopul este unul clar și precis: dezvoltarea turismului și a infrastructurii în zona montană Moroeni.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) “Valea Prahovei în acțiune” a luat ființă în vara anului trecut, la inițiativa lui Vlad Oprea, primarul orașului stațiune Sinaia. Din asociație fac parte orașele: Sinaia, Comarnic, Azuga, Râșnov și Consiliul Județean Brașov. Asociația a fost înfințată în scopul realizării în comun a unor proiecte de dezvoltare zonală și regională, printre care și construirea autostrăzii Comarnic-Brașov, mobilitatea urbană și furnizarea în comun a unor servicii de utilități publice.

La ședința de astăzi a Consiliului Local Moroeni a fost prezent chiar inițiatorul înființării Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) “Valea Prahovei în acțiune”, domnul Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, care le-a prezentat consilierilor locali importanța acestei asociații și proiectele de viitor care pot fi implementate în zona Moroeni-Sinaia. Printre altele, primarul din Sinaia s-a găndit chiar la înființarea unei rute de transport în comun între stațiunea Sinaia și zona Moroeni.

De asemena, la ședința Consiliului Local Moroeni a fost invitat și Valentin Calcan, unul dintre cei mai importanți investitori din zona montană dâmbovițeană și președinte al Camerei de Comerț Dâmbovița, care în nenumărate rânduri a făcut apel la autoritățile județene și naționale pentru dezvoltarea zonei montane Padina-Peștera.

“V-am spus de mult că imi doresc din tot sufletul ca zona Moroeni să fie într-o continuă dezvoltare, iar Stațiunea Padina-Peștera să devină una dintre cele mai importante zone turistice din țară, și pentru asta facem toate eforturile ce țin de noi ca administrație locală pentru atingerea acestor obiective. Aderarea la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) “Valea Prahovei în acțiune” este un obiectiv benefic pentru comuna Moroeni. Astfel se pot implementa mult mai ușor programe de dezvoltare în zonă , ba chiar se pot accesa fonduri europene. ”ne-a declarat Laurențiu Mihai Moraru, primarul comunei Moroeni.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GĂEȘTI: TREI BLOCURI ANL VOR FI DATE ÎN FOLOSINȚĂ ANUL ACESTA

ȘCOLILE DIN CRÂNGURILE VOR FI DOTATE CU ECHIPAMENTE IT DE ULTIMĂ GENERAȚIE ȘI MOBILIER NOU!

PRIMĂRIA MORTENI ORGANIZEAZĂ UN SPECTACOL EXTRAODINAR , DE ZIUA FEMEII!

PRIMARUL VLĂDUȚ NICULAE ORGANIZEAZĂ BALUL MĂRȚIȘORULUI LA ANINOASA, PENTRU DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ

PRIMARUL DIN PRODULEȘTI INVITĂ TOATE DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE DIN COMUNĂ LA BALUL MĂRȚIȘORULUI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.