PRIMĂRIA LUCIENI SE ALĂTURĂ CAMPANIEI LET’S DO IT ROMÂNIA! MESAJUL PRIMARULUI MARIUS TIȚA!

Sâmbătă, 17 septembrie, începând cu ora 9:00, localnicii din Lucieni sunt așteptați să se alăture campaniei de curățenie „Let’s Do It Romania”. Voluntarii sunt așteptați sâmbătă dimineața în fața școlii din Lucieni, unde vor primi materiale de protecție și siguranță.

“UAT Comuna Lucieni, județul Dâmbovița se alătură campaniei naționale privind mobilizarea voluntarilor si implicit pentru gestionarea deșeurilor rezultate in urma activității de voluntariat „Ziua de Curățenie Națională 2022”, proiect inițiat de Asociația „Let’s Do It Romania”, care se desfasoara in data de 17.09.2022. Întâlnirea va fi la ora 09:00 in fața școlii din Lucieni.

La această acțiune sunt invitati, alături de reprezentanții primăriei, cetățeni și elevi.In realizarea acestei acțiuni se vor pune la dispoziție materiale de protecție si siguranță.” a anunțat Marius Tița, primarul comunei Lucieni.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »