PRIMĂRIA LUCIENI SE ALĂTURĂ CAMPANIEI LET’S DO IT ROMÂNIA! MESAJUL PRIMARULUI MARIUS TIȚA!

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA LUCIENI SE ALĂTURĂ CAMPANIEI LET’S DO IT ROMÂNIA! MESAJUL PRIMARULUI MARIUS TIȚA!

Sâmbătă, 17 septembrie, începând cu ora 9:00, localnicii din Lucieni sunt așteptați să se alăture campaniei de curățenie „Let’s Do It Romania”. Voluntarii sunt așteptați sâmbătă dimineața în fața școlii din Lucieni, unde vor primi materiale de protecție și siguranță.

“UAT Comuna Lucieni, județul Dâmbovița se alătură campaniei naționale privind mobilizarea voluntarilor si implicit pentru gestionarea deșeurilor rezultate in urma activității de voluntariat „Ziua de Curățenie Națională 2022”, proiect inițiat de Asociația „Let’s Do It Romania”, care se desfasoara in data de 17.09.2022. Întâlnirea va fi la ora 09:00 in fața școlii din Lucieni.

La această acțiune sunt invitati, alături de reprezentanții primăriei, cetățeni și elevi.In realizarea acestei acțiuni se vor pune la dispoziție materiale de protecție si siguranță.” a anunțat Marius Tița, primarul comunei Lucieni.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

Lucrări avansate la construcția sălii de sport din campusul Universității „Valahia” din Târgoviște.

MAI MULTE STRĂZI DIN TITU VOR AVEA SISTEM NOU DE EVACUARE A APELOR PLUVIALE! PRIMARUL TRAIAN NICULAE A SEMNAT CONTRACTUL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.