PRIMĂRIA LUCIENI: ANUNȚ ACTUALIZARE PLAN URBANISTIC GENERAL ȘI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM, COMUNA LUCIENI

Prima pagină » Actualitate » PRIMĂRIA LUCIENI: ANUNȚ ACTUALIZARE PLAN URBANISTIC GENERAL ȘI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM, COMUNA LUCIENI

CONSILIUL LOCAL LUCIENI titular al planului ” ACTUALIZARE PLAN URBANISTIC GENERAL ȘI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM, COMUNA LUCIENI ” anunță publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a Avizului de mediu de către A.P.M. Dâmbovița, pentru ”ACTUALIZARE PLAN URBANISTIC GENERAL ȘI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM,COMUNA LUCIENI”, amplasat în comuna Lucieni, județul Dâmbovița.
Informații relevante privind decizia luată pot fi obținute la Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița, din municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr.1, în zilele de luni-joi orele 900-1400 și vineri între orele 900-1200 și la următoarea adresă de internet http//apmdb.anpm.ro
Publicul interesat poate înainta în scris la A.P.M. Dâmbovița, observații/comentarii la proiectul deciziei de emitere a avizului de mediu, în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.