PRIMĂRIA GURA FOII A DEMARAT O ACȚIUNE DE CURĂȚENIE ÎN TOATĂ COMUNA

Primăria Gura Foii a demarat o acțiune de curățenie de primăvară pe drumurile publice din comună. S-au strâns căruțe întregi de gunoiae aruncate la întâmplare prin șanțurile drumurilor. Edilul Radu Georgescu face apel la localnici să nu mai arunce gunoaiele la întâmplare.

“Astăzi am început acțiunea de curățare a drumurilor publice care, din păcate, au devenit coșul de gunoi al oamenilor “bine crescuti”. Le multumesc celor care participă la această acțiune cât și celor care își păstrează comuna curată, care o iubesc și o intrețin ca și cum ar fi propria curte.”a relatat radu Nicolae Georgescu, primarul comunei Gura Foii.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »