PRIMĂRIA GĂEȘTI A CÂȘTIGAT UN NOU PROIECT PENTRU DOTAREA SPITALULUI DIN ORAȘ!

Prima pagină » Actualitate » PRIMĂRIA GĂEȘTI A CÂȘTIGAT UN NOU PROIECT PENTRU DOTAREA SPITALULUI DIN ORAȘ!

Primăria Găești a câștigat un nou proiect  pentru dotarea cu aparatură modernă a Ambulatoriului de specialitate al Spitalului. Investiția de 2,5 milioane de euro, prin PNRR, vine la scurtă vreme după ce unitatea spitalicească din orașul nostru a obținut 5 milioane de euro finanțare din fonduri europene pentru dotarea cu aparatură nouă și performantă și 1,4 milioane euro pentru modernizarea si extinderea infrastructurii electrice, de ventilare si tratare a aerului, precum si infrastructura de fluide medicale.

Spitalul Găești a reușit să profite de oportunitățile de finanțare disponibile la acest moment și de sprijinul extrem de important oferit de administrația locală condusă de Grigore Gheorghe.

”Vom dota cu aparatură  medicală de ultimă generație, în valoare de 2,5 milioane euro, fonduri europene nerambursabile,   Ambulatoriul Spitalului Orășenesc! Veștile bune vor continua!”, a anunțat Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.