Prima pagină » Actualitate » PRIMĂRIA DOBRA: Comunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” „Reabilitarea moderată a Școlii Gimnaziale Iulian Rusu Marcești din satul Mărcești, comuna Dobra, județul Dâmbovița”

UAT Comuna Dobra, județul Dâmbovița, anunță începerea proiectului cu titlul „Reabilitarea moderată a Școlii Gimnaziale Iulian Rusu Marcești din satul Mărcești, comuna Dobra, județul Dâmbovița”, Titlu Apel: PNRR / 2022 / C10 / I3, Runda 1, implementat de UAT Comuna Dobra, în județul Dâmbovița, conform contractului de finanțare nr. 8305/ 20.01.2023 finanțat în cadrul Compnentei 10 – Fondul Local a PNRR.

Proiectul se derulează pe o perioadă de 36 de luni, începând cu data de 20.01.2023.

Obiectivul general al proiectului constă al proiectului constă în tranziția către un fond construit rezilient și verde al Comunei Dobra, județul Dâmbovița.

Obiectivul specific al proiectului îl reprezintă renovarea energetică moderată a Școlii Gimnaziale Iulian Rusu Marcești din satul Mărcești, comuna Dobra, județul Dâmbovița.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C10: Fondul local, în cadrul Investiției I.3 Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ- teritoriale.

Rezultatele urmărite prin implementarea proiectului sunt următoarele:

• Renovarea energetică moderată a Școlii Gimnaziale Iulian Rusu Marcești din satul Mărcești, comuna Dobra, județul Dâmbovița, contribuindu-se astfel, la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local. Renovarea va conduce la o reducere de cel puțin 30 % a emisiilor directe și indirecte de gaze cu efect de seră în comparație cu emisiile ex-ante. Pentru lucrările propuse vor fi prevăzute sisteme tehnice cu randament ridicat şi un nivel redus al emisiilor echivalent CO2.

• Rezultate cu efect pozitiv asupra dezvoltării locale, îmbunătățindu-se viața cetățenilor din localitate.

• Transformare durabilă rurală prin utilizarea soluțiilor verzi și digitale. .

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 1.897.975,13 lei, la care se adaugă TVA în valoare de 303.038,05 lei.

Codul proiectului: C10-I3-145

Date de contact beneficiar: Primar: Nica Daniel Cosmin

Adresa: sat Dobra, com. Dobra, nr.538, jud. Dâmbovița

E-mail: primariadobra@comunadobra.ro

Tel.: 0245242188

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

TRAFICANȚII CARE VINDEAU PE DATORIE DROGURI ÎN ȘCOLI DIN DÂMBOVIȚA AU AJUNS DUPĂ GRATII

UN COPIL DE 12 ANI DIN CREVEDIA ESTE DAT DISPĂRUT! NU A MAI VENIT ACASĂ DE LA ȘCOALĂ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.