PRIMĂRIA DĂRMĂNEȘTI PARTICIPĂ LA PROGRAMUL RABLA LOCAL! VALANTIN MIHALACHE: “Pentru Primăria Dărmănești sunt alocate 50 de solicitări! ”

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA DĂRMĂNEȘTI PARTICIPĂ LA PROGRAMUL RABLA LOCAL! VALANTIN MIHALACHE: “Pentru Primăria Dărmănești sunt alocate 50 de solicitări! ”

Primăria Dărmănești, printre primele administrații locale rurale care se alătură programului Rabla Local, pentru a sprijini reducerea numărului de autoturisme vechi și poluante de pe șosele.

Valentin Mihalache, primarul comunei Dărmănești a făcut un anunț important pentru cetățenii cu mașini vechi din Dărmănești. Aceștia vor putea beneficia de un stimulent de 3000 de lei pentru a scăpa de autoturismul vechi.

“Toți proprietarii de autoturisme, ce se încadrează în criteriile programului sunt așteptați la primărie să depună documentele necesare completării dosarului. Pentru primăria Dărmănești sunt alocate 50 de solicitări, în valoare de 3000 lei.2400 sunt decontați de AFM și 600 lei de către bugetul local. În acest moment avem înregistrate 17 solicitări. Vă așteptăm!”, a transmis primarul Valentin Mihalache.

Criteriile de eligibilitate a autovehiculului:

Este considerat eligibil autovehiculul care îndeplinește cumulativ următoarele condiții:

-este înregistrat în evidențele fiscale ale UAT solicitant;

-la data participării în Program are o vechime mai mare sau egală cu 15 ani, calculată de la anul fabricației;

-are norma de poluare Euro 3 și/sau inferioară;

-conține componentele esențiale (motor, transmisie, tren de rulare, caroserie, șasiu, precum și echipamente electronice de gestionare a funcțiilor autovehiculului și dispozitive catalizator, dacă acestea au fost prevăzute din fabricație).

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

EROII NEAMULUI, CINSTIȚI AȘA CUM SE CUVINE LA BUCȘANI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.