PRIMĂRIA DĂRMĂNEȘTI, LECȚIE DE ADMINISTRAȚIE PENTRU ELEVII DIN COMUNĂ, ÎN CADRUL PROGRAMULUI ȘCOALA ALTFEL

Elevii din Dărmănești au avut parte de o lecție de adminstrație în cadrul Primăriei Dărmănești! Micuții au venit în număr mare pentru a afla cu ce se ocupă funcționarii din administrația locală. Gazdă le-a fost primarul Valentin Mihalache. Elevii clasei a IV-a au vrut să afle modul de funcționare al instituției și cu ce se ocupă fiecare angajat.

Micuții au fost conduși în fiecare departament al instituției și au adresat întrebări funcționarilor din cadrul acesteia. În sala de ședințe a Primăriei au aflat modul de desfășurare al ședințelor Consiliului Local, ce însemană ordinea de zi și cum sunt votate proiectele de hotărâri.

O altă activitate inportantă în cadrul progrmaului “Școala altfel” s-a desfășurat chiar la școală, unde pompierii le-au prezentat elevilor normele de siguranță în caz de incendiu și dotările de care aceștia dispun .

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »