PRIMĂRIA DĂRMĂNEȘTI A PREMIAT DOI ELEVI ȘI PROFESORUL LOR, CÂȘTIGĂTORII PREMIILOR I ȘI III LA OLIMPIADA DE GEOGRAFIE

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA DĂRMĂNEȘTI A PREMIAT DOI ELEVI ȘI PROFESORUL LOR, CÂȘTIGĂTORII PREMIILOR I ȘI III LA OLIMPIADA DE GEOGRAFIE

Un gest frumos și de apreciat din partea conducerii primăriei Dărmănești, care a decis premierea a doi elevi din comună, câștigători ai premiilor I șii III la olimpiada de geografie. Totodată, și profesorul indrumător a fost răsplătit. Gestul conducătorilor primăriei Dărmănești este unul demn de lăudat pemntru că astfel pot fi impulsionați și alți elevi să învețe cât mai bine și să participle la cât mai multe concursuri.

“Motiv de bucurie pentru primăria  și școala Dărmănești ,care se mandresc cu elevi merituoși. Cei doi elevi,Răduț Lucian, locul I și Stroie Mihai- Alexandru, locul III la olimpiada de geografie, faza județeană, alături de profesorul lor Raduță Mihai, au fost premiați astăzi de primăria și consiliul local Dărmănești.  După multă muncă și dedicare,efortul elevilor și profesorului îndrumător au fost răsplătite. Felicitări și cât mai multe premii câștigate vă dorim!” a fost mesajul primarului din Dărmănești, Valentin Mihalache

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.