PRIMĂRIA CRÂNGURILE CONTINUĂ ACȚIUNEA DE CURĂȚENIE ÎN TOATĂ COMUNA

Primăria Crângurile continuă acțiunea de curățenie în toată comuna. Beneficiarii de ajutor s-au apucat să măture, să curețe șanțurile și să văruiască copacii de pe domeniul public. Edilul Costin Barbu i-a însoțit pe teren.

“Continuăm acțiunea de curățenie de primăvară în comună cu ajutorul beneficiarilor Legii 416 și cu utilajele din dotarea primăriei, mai ales că se apropie cu pași repezi Sărbătorile Pascale. Vom curăța toate șanțurile și vom strânge tot ceea ce înseamnă gunoi aruncat la întâmplare. ” a declarat pentru www.exclusividb.ro primarul comunei Crângurile, Costin Barbu.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »