PRIMĂRIA CRÂNGURILE: Anunț public privind decizia etapei de încadrare de către APM Dâmbovița

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE, titular al proiectului ”REȚEA DE CANALIZARE APE UZATE MENAJERE ÎN COMUNA CRÂNGURILE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA – CONSTRUIRE STAȚIE EPURARE SISTEM I”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM DAMBOVITA, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul ”REȚEA DE CANALIZARE APE UZATE MENAJERE ÎN COMUNA CRÂNGURILE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA – CONSTRUIRE STAȚIE EPURARE SISTEM I”, propus a fi amplasat în comuna Crângurile, județul Dambovita.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului DAMBOVITA din str. Calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dambovita, în zilele de luni-vineri, între orele 9 – 14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: