PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ALĂTURI DE VÂRSTNICI, ÎN LUPTA CONTRA CORONAVIRUSULUI

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ALĂTURI DE VÂRSTNICI, ÎN LUPTA CONTRA CORONAVIRUSULUI

În contextul pandemiei de coronavirus, autoritatile locale din Crângurile au intensificat în aceasta perioada măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. Primarul , alături de angajații din Primărie, au mers din poartă în poartă și au vorbit cu perosanele vârstnice, le-au identificat problemle și le-au explicat mărusrile de prevenire a răspândirii virusului ucigaș.

“Astăzi,impreună cu colegii din cadrul Primăriei Crangurile, am batut la poarta cetățenilor din satele Patroaia Vale și Potlogeni care au vârsta peste 65 de ani, ATENTIE(locuiesc singuri!), ptr. a afla problemele urgente cu care se confrunta. Vom găsi soluții ptr fiecare persoana vârstnica ! De luni, vom fi prezenți și în celelalte sate!
#DumnezeuSaNeAjute #StamAcasa “ a scris Costin Barbu, primarul comunei Crângurile, pe apgina sa de Facebook.

În comuna Crângurile, nu a fost identificat până în prezent niciun caz de coronavirus, iar această situație poate fi menținută doar prin luarea unor măsuri de prevenție care implică întreaga comunitate. Autoritățile locale informează constant populația despre măsurile pe care trebuie să le ia. Totodată, autoritățile fac apel la locuitori să respecte măsurile și să informeze imediat dacă s-au întors din zone de risc, iar cei aflați în izolare să respecte prevederile legale și să nu părăsească domiciliul.

 

 

 

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

ȘCOALA DIN BUTIMANU VA INTRA ÎNTR-UN AMPLU PROCES DE REABILITARE ȘI MODERNIZARE!

DRUMURILE AGRICOLE DIN MORTENI VOR FI ASFALTATE CU BANI EUROPENI! PRIMARUL IONEL LALU OLTEANU A FĂCUT ANUNȚUL!

COMUNA ȘELARU A GĂSIT CALEA SPRE DEZVOLTARE, ÎN MANDATUL PRIMARULUI MATEI GHEORGHIȚĂ! PROIECTE DE MILIOANE DE EURO!- VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.