PRIMĂRIA CORNEȘTI A FINALIZAT AMENAJAREA CENTRULUI DE VACCINARE CARE VA DESERVI 7 COMUNE

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA CORNEȘTI A FINALIZAT AMENAJAREA CENTRULUI DE VACCINARE CARE VA DESERVI 7 COMUNE

Primăria Cornești a finalizat lucrările de amenajare a Centrului de vaccinare anti-covid într-un timp record. Acesta va funcționa în localitatea Cătunu, pe DN1A , Buftea-Ploiești, în fostul dispensar medical. Imediat cum a fost anunțat de către autoritățile județene că s-a hotărât inființarea unui centru de vaccinare în Cornești, primarul Radu Stancu a identificat rapid locația propice pentru o astfel de activitate și, totodată a demarat și lucrările de modernizare și amenajare, pentru că un astfel de Centru trebuie să respecte reguli stricte de igienă impuse de inspectorii în sănătate publică.

“Nu a fost ușor pentru că am fost puși în fața faptului și a trebuit să ne mișcăm repede. Am identificat imediat spațiul și am demarat lucrări de amenajare. Au fost turnate alei betonate, am schimat ușile, parchetul și s-a făcut curățenie și igienizare. Apoi a trebuit să dotăm Centrul cu calculator, canapea, birouri,  frigider și alte bunuri. Am achiziționat repede tot ce era nevoie pentru ca Centrul să funcționeze în condiții optime și sigure.

Centrul este gata și așteptăm ca autoritățile județene să dea startul activității de vaccinare și în comuna Cornești. Acest Centru va deservi localnicii din comunele Cornești, Finta, Bilciurești, Cojasca, Butimanu, Niculești și Crevedia. Centru va funcționa de luni până duminică, între orele 8:00 și 18:00” ne-a declarat Radu Stancu, primarul comunei Cornești.

Se pare că autoritățile județene vor permite începerea activității de vaccinare anti-covid în Centrul de la Cornești, începând cu săptămâna viitoare.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.