PRIMĂRIA CORNEȘTI A FINALIZAT AMENAJAREA CENTRULUI DE VACCINARE CARE VA DESERVI 7 COMUNE

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA CORNEȘTI A FINALIZAT AMENAJAREA CENTRULUI DE VACCINARE CARE VA DESERVI 7 COMUNE

Primăria Cornești a finalizat lucrările de amenajare a Centrului de vaccinare anti-covid într-un timp record. Acesta va funcționa în localitatea Cătunu, pe DN1A , Buftea-Ploiești, în fostul dispensar medical. Imediat cum a fost anunțat de către autoritățile județene că s-a hotărât inființarea unui centru de vaccinare în Cornești, primarul Radu Stancu a identificat rapid locația propice pentru o astfel de activitate și, totodată a demarat și lucrările de modernizare și amenajare, pentru că un astfel de Centru trebuie să respecte reguli stricte de igienă impuse de inspectorii în sănătate publică.

“Nu a fost ușor pentru că am fost puși în fața faptului și a trebuit să ne mișcăm repede. Am identificat imediat spațiul și am demarat lucrări de amenajare. Au fost turnate alei betonate, am schimat ușile, parchetul și s-a făcut curățenie și igienizare. Apoi a trebuit să dotăm Centrul cu calculator, canapea, birouri,  frigider și alte bunuri. Am achiziționat repede tot ce era nevoie pentru ca Centrul să funcționeze în condiții optime și sigure.

Centrul este gata și așteptăm ca autoritățile județene să dea startul activității de vaccinare și în comuna Cornești. Acest Centru va deservi localnicii din comunele Cornești, Finta, Bilciurești, Cojasca, Butimanu, Niculești și Crevedia. Centru va funcționa de luni până duminică, între orele 8:00 și 18:00” ne-a declarat Radu Stancu, primarul comunei Cornești.

Se pare că autoritățile județene vor permite începerea activității de vaccinare anti-covid în Centrul de la Cornești, începând cu săptămâna viitoare.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 23-27 OCTOMBRIE

ECHIPA “GLORIA BUCȘANI” A CÂȘTIGAT PRIMA EDIȚIE A “CUPEI TOAMNEI LA FOTBAL”

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

MANAGEMENTUL DE SUCCES DE LA PARCUL INDUSTRIAL MORENI, PREMIAT LA TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

MOROENI! TREI NOI INVESTIȚII IMPORTANTE SUNT APROAPE DE FINALIZARE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.