PRIMĂRIA BUTIMANU, ACȚIUNI AMPLE PENTRU COMBATEREA CORONAVIRUSULUI

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA BUTIMANU, ACȚIUNI AMPLE PENTRU COMBATEREA CORONAVIRUSULUI

“Astăzi, 4 aprilie 2020, pe raza comunei Butimanu a avut loc cea mai amplă acțiune de dezinfecție de până acum, acțiune mai mult decât necesară în lupta cu temutul COVID-19. Au fost dezinfectate, separat, toate locurile des frecventate de public, precum: locurile de joacă pentru copii, stațiile pentru mijloacele de transport în comun, bisericile de pe raza comunei, sediul primăriei, al poliției, dar și pe toate străzile de pe raza UAT Butimanu, inclusiv DN1A (București-Târgoviște).
Acțiunea s-a făcut sub supravegherea primarului Cezar Gabriel Dragnea și a viceprimarului Dumitru Ion și a fost realizată de o firmă specializată în astfel de activități. Dezinfecția s-a realizat mecanizat, cu substanțe avizate de către organele de resort și agreate de legislația europeană și implicit națională.
La această dată, cel mai important lucru este stoparea fenomenului răspândirii COVID-19. De aceea, pentru că ne pasă de comuna noastră, ne pasă de locuitorii acesteia, ne pasă de sănătatea dumneavoastră, niciun efort nu este prea mare pentru a le asigura, pe toate, în măsura posibilităților pe care le avem.
Dezinfecția este doar un prim pas în lupta contra coronavirusului. Este, în continuare, imperios necesar să respectați Ordonanțele Militare în vigoare. Stați în case, respectiv în curți, evitați deplasările, nu intrați în contact cu alte persoane, purtați măști de protecție și spălați-vă pe maini și pe față cu apa si săpun, de fiecare dată cand intrați în casă.” este mesajul postat pe Facebook de către Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 23-27 OCTOMBRIE

ECHIPA “GLORIA BUCȘANI” A CÂȘTIGAT PRIMA EDIȚIE A “CUPEI TOAMNEI LA FOTBAL”

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

MANAGEMENTUL DE SUCCES DE LA PARCUL INDUSTRIAL MORENI, PREMIAT LA TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

MOROENI! TREI NOI INVESTIȚII IMPORTANTE SUNT APROAPE DE FINALIZARE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.