PRIMĂRIA BUCȘANI A DEMARAT O AMPLĂ ACȚIUNE DE CURĂȚENIE ÎN COMUNĂ! PRIMARUL FACE APEL LA LOCALNICI PENTRU A MENȚINE COMUNA CURATĂ

Angajații Compartimentului de Mediu din cadrul Primăriei Bucșani au demarat în această perioadă o amplă acțiune de curățenie în comună. Au fost strânse tone de gunoaie din zona Bucșani, Rățoiana și Hăbeni. Din nefericire, în mai multe zone , pe lângă cantitățile mari de gunoaie aruncate la întâmplare, au fost identificate și bănci rupte și coșuri de gunoi deterioarate.

Angajații Compartimentului de Mediu din cadrul Primăriei Bucșani au anunțat că vor demara aplicarea de sanciuni celor care aruncă gunoaiele la voia întâmplării. Viceprimarul cu atribuții de primar, Mihai Ionuț Valentin, face apel la localnici pentru a menține comuna cât mai curată.

“Le mulțumesc colegilor mei din primărie pentru demararea acestei acțiuni de curățenie și fac apel la toți localnicii să încercăm să menținem comuna cât mai curată și să aruncăm gunoaiele doar în spațiile special amenajate. ”a transmit Mihai Ionuț Valentin, primarul comunei Bucșani.

Reprezentanții Primăriei Bucșani au anuțat faptul că au fost montate și camera de supraveghere în zonele în care se aruncă gunoi, iar cei care vor fi identificați că aruncă gunoaiele la voia întâmplării vor fi sancționați.

“La cele două platforme (Mirita-gârlă, pădure-Olteanu) s-au montat sisteme video de supraveghere. Deșeurile menajere, sau cele rezultate din construcții se depozitează în container, sau când acestea sunt pline, cât mai în spatele lor și nu lângă drumul de acces sau de jur împrejurul containerului. Aceste platforme sunt create pentru locuitorii comunei noastre și nu pentru cei din afara comunei. Cei care nu respectă regulile vor fi amendați și vor ,,găsi la poartă” ceea ce au aruncat la voia întâmplării.  Vă rugăm să fiți mai responsabili, deoarece facem foarte greu față acestui fenomen al deșeurilor aruncate la voia întâmplării!” au transmis reprezentanții Primăriei Bucșani

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: