PRIMĂRIA BĂLENI, ANUNȚ PENTRU LOCUITORII CARE DEȚIN FOSE SEPTICE

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA BĂLENI, ANUNȚ PENTRU LOCUITORII CARE DEȚIN FOSE SEPTICE

 Primăria comunei Băleni anunță că, protrivit Hotărârii de Guvern nr. 714, din 26 mai 2022, cetățenii care dețin un sistem individual adecvat de epurare și colectare (o fosă septică) indiferent că sunt persoane fizice sau juridice, au obligația de a se înscrie în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate. Acest serviciu a fost deja inființat la Serviciul Urbanism din cadrul Primăriei Băleni.

Termenele stabilite pentru înscrierea în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate sunt:

  • 120 de zile de la conectarea incintei la sistemul de colectare și/sau epurare al apelor uzate
  • 180 de zile de la intrarea în vigoare a Hotărârii de Guvern nr. 714 pentru proprietarii de sisteme individuale adecvate construite înante de intrarea în vigoare a prezentului act normativ.

Obligația se aplică atât pentru sistemele existente, cât și pentru cele în curs de construire. În acest sens, Primăria comunei Băleni a înființat registrul de evidență și face înscrierile pe baza formularului . După completare și semnare, formularele se vor depune la Registratura Primărei Băleni sau prin email, la adresa: primaria_baleni@yahoo.com.

Nerespectarea acestor dispoziții se sancționează cu amendă cuprinsă între 5.000 și 10.000 de lei.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.