PRIMĂRIA BĂLENI, ALĂTURI DE LOCALNICI, ÎN LUPTA CU CORONAVIRUSUL

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA BĂLENI, ALĂTURI DE LOCALNICI, ÎN LUPTA CU CORONAVIRUSUL

Acțiune lăudabilă a primarului comunei dâmbovițene Baleni, Florea Mușat, care a decis că materialele de protecție anti COVID 19, respectiv: măști, mănuși și dezinfectanți să fie distribuite persoanelor celor mai vulnerabile (bătrâni sau bolnavi cronici). Materialele de protecție sunt distribuite prin intermediul medicilor de familie. Medicii de familie din Comuna Băleni au primit din partea primăriei Băleni câte 500 de măști și 500 de mănuși fiecare, precum și dezinfectanți, pentru a fi distribuiți de aceștia persoanelor cele mai vulnerabile în fața noului coronavirus.

Comitetul Local Pentru Situații de Urgență Baleni a decis că toate cele 84 persoane beneficiare de indemnizație de handicap, precum și cei 21 de asistenți personali înregistrați la primăria comunei Băleni, să primească din partea primăriei kit-uri de materiale de protecție. Orice persoană care întră în incinta primăriei Băleni primește gratuit mască de protecție și material dezinfectant.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.